Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Derrick Rose bu sezonu da kapatmış Bulls için bu yılda erken bitti denilebilir.
Artık bende yeniden yapılanma bekliyorum tam zamanı 2014 FA piyasası ve draftı bunun için müsait.
Büyük ihtimal Luol Deng 'i takaslayarak başlayacaktır yıllık 14 Md civarı kontrat fazla yeni kontrat önerilmedi zaten.Sezon sonu serbest kalacağına 1-2 tane genç oyuncu yada draft hakkı iyi olurdu.
Boozer'da sezon sonu Amnesty edilmeli diyecem fakat yapacaklarını sanmıyorum.Yapılırsa müthiş bir boşluk oluyor Capte.
Deng takaslanırsa bu bench'le Bulls'un lotarya'ya oynayacağını düşünüyorum.İyi bir draft sırası alırsak birde Bobcats'in 1.Tur draft hakkı var elimizde(Tyrus Thomas takasından)korumalı da olsa Bobcats'in top8 korumayı aşacağını düşünüyorum.Umarım güzel hamleler yapılır.
Thomas takasından gelen pickin koruması önümüzdeki yıllarda nasıl ?
Niye eskisi gibi dönemesin onu anlamadım? Bu sefer ki sakatlığı bağ kopması değil ki menisküs. O yüzden yine eski Rose olarak dönecektir.
zaten 2 yıl şampiyonluk kazanma şansı hiç yoktu..iki taraf da parayı tercih etti ve bence doğru karar verdiler...Lakers, Kobe'ye o dolgun kontratı vererek kulübün önümüzdeki yıllardaki şampiyonluk şansını dibe vurdurmuştur.
Kings'e Rudy Gay yakışır.
Thornton veya Thomas'ı vermeden alabilirse büyük iş yapmış olur bence.
Vazquez-Thornton-Gay-JasonThompson-Cousins fena bir 5 değil.Guard rotasyonu biraz boşalması McLemore için iyi olur yıldız falan olamasa da iyi bir şutör olacağını düşünüyorum ilerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.