Hakan Sezgin
Kayıtlı Üye
Ayrıldığımız nokta şu ki ben gelişebilecek herhangi bir ham yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Yetenek kendini 20 yaşında da belli eder 40 yaşında da eder. Bu çocukta bi yetenek “bence” yok. Bi Doncic’e bakıyorsun bi buna bakıyorsun. Arada dağlar var. Şutu gelişir mi, yani hiç sanmıyorum ama belki bi miktar yüzdesi artar. Tamamen fiziksel güce dayalı bir oyunu var. Giannis gibi uzun ve atletik olsa çok fark yaratırdı ama o özellikleri de kısıtlı. Bilemiyorum inşallah daha iyi olur nba bi yıldız kazanır ama benim hiç umudum yok şu an.Zion Williamson çok gereksiz bir oyuncu gibi durabilir ama henüz daha çok genç. Şu an çok ham yetenekleri. Ne şutu var ne de temel fundamental bilgileri oturmuş. Savunmada da hiç yeterli değil. Ama ona rağmen bu kadar istatistik yapıyor. Ve genç olduğunu da düşünürsek ilerde şutunu geliştirebileceğini düşünüyorum. Tabiki Lebron gibi olması imkansız. Çok alakasız pozisyonları. Mümkün olsa pivot oynayacak ama boyundan dolayı PF oynuyor. Ancak unutmamalı ki inanılmaz bir parmak hassassiyeti var ve pota altında çok iyi bitirebiliyor. PF'lerin Shaq'ı gibi. Çok cüsseli, güçlü ve atletik. Ama dediğim gibi çok ham. Zamanla işlenmesi gerekiyor yeteneklerinin. Ben zamanla daha iyi olabileceğini düşünüyorum.