Nedir?

Yalanını yesinler :D

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Sabahın 7 sinde 3 farklı noktaya 3 er kişi dikip 9u 11 gece 3 kişiden de biletleri aldık mesajını okuyup en rahat KADIKÖY deplasman biletini Gruba almaktır :atki

10 da çıktı biletler :D

ince bir sızı..sonrası rahat..sızı olursa analjezik al...sonrası rahat...:? :S:

okul takımı maci icin formayı giydikten sonra okula gidip macin aslında cuma gunu oynancagını ogrenip butun gun okulda esofmanla dolasmaktır :ehue

Erkek ve bayan takımı maçlarının nihayet arka arkaya olmasıdır.

BoNFiRe' Alıntı:
Erkek ve bayan takımı maçlarının nihayet arka arkaya olmasıdır.

Aynen katılmam ve bu sezon ilk kez bayan takımı canlı seyredebilecek olabilmenin heyecanıdır.

Ufak bi cocugun bile her türlü ezbere karsı sampiyon sıfatının karsısına dogru ismi yerlestirebilmesdir

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Budur işte budurr!

altılıyı vurmaktır 8) :hi

kempes89' Alıntı:
Ufak bi cocugun bile her türlü ezbere karsı sampiyon sıfatının karsısına dogru ismi yerlestirebilmesdir

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Budur işte budurr!
aman allahımm süper bir şey bu.. benimde böyle bir oğluşum lsun işalahh..ne tatlı şey ya ben onun sarı kırmızı en büyük cimbombom dien dillerini yerimm :atki ;)

margo' Alıntı:
aman allahımm süper bir şey bu.. benimde böyle bir oğluşum lsun işalahh..ne tatlı şey ya ben onun sarı kırmızı en büyük cimbombom dien dillerini yerimm :atki ;)
Hatırlatırım sonra :)

İlk defa iddaadan "büyük" oynayıp kazanmaktır. :)

Yanında da 1'e 6 gibi saçma bir kupon yapıp onu da kazanmaktır. :P

maltepe merkez anadolu lisesini 34-31 yenmektir ;)

cem abiyle tanısmaktir 8)

ortadoğu kolejini 56-13 yenmektir. :okey 8)

Liseliaslan ile cemkaradeniz'i aynı ortamda yanyana olmalarına rağmen tanıştırmayı unutmaktır :oops:

ÖNCE feneri YENMEK DAHA SONRADA SEWDİĞİNE KAVUŞMAK İÇİN BEKLEMEKTİR !!!

cemkaradeniz' Alıntı:
ortadoğu kolejini 56-13 yenmektir. :okey 8)

hala yanarım bide oynamadıgıma ama iyi 1 takımı var üsküdarın ayrıca 2 pivotumuzda yoktu fakat mazeret bile olamaz(ayrıca ikiside takımdan kovuldu :ehue )maltepe macinin yarısını bile oynayamadık ama zaten favori üsküdardı ..önümüzdeki ilce maclarına bakıcak yeni kadromuzla --üsküdarada yolunda basarılar

not:ben bu kadıkoy anadolunun salonu kadar kotu saha gormedim yahu!!!1

Geri