"Ooooyy oyyyy!" demektir. : )Kerem Porazan' Alıntı:Türkü Bar 'da sahnede ;
' . . bir şeftali versen bana, anan baban hatırına ' türküsünü kızın gözlerinin içine bakarak söyleyen solistin, herkesin önünde kızın babasından okkalı dayak yemesidir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
"Ooooyy oyyyy!" demektir. : )Kerem Porazan' Alıntı:Türkü Bar 'da sahnede ;
' . . bir şeftali versen bana, anan baban hatırına ' türküsünü kızın gözlerinin içine bakarak söyleyen solistin, herkesin önünde kızın babasından okkalı dayak yemesidir..
Kızın babası çok art niyetliymiş, bir şeftalinin lafı mı olur : )Kerem Porazan' Alıntı:Türkü Bar 'da sahnede ;
Burak Barut' Alıntı:Pınar Hanımın gitmesi, Barış Çamur'un dönmesidir =)
Anne ve babanın forumu okuma olasılığıdır : )Mehmet Yıldırım' Alıntı:Çifte derbi maçı için dersaneyi sallamaktır![]()
Anne ve babanın forumu okuma olasılığıdır : )[/quote:248b38hf]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mehmet Yıldırım":248b38hf]Çifte derbi maçı için dersaneyi sallamaktır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.