slem' Alıntı:bunu da atlatacaksın sen ne badireler atlatmış bi bünyeye sahipsin bu da NEDİR ki ???
dimi önder![]()
huahaha walla dün gibi hatırlıom bu topiin açıldıgı günü.. :muhaha :muhaha :kop :hiuAtahan' Alıntı:
:kop :kop :kopBarış Yarar' Alıntı:
Ftw' Alıntı:Önderin bunalımlı bir anıdır yine bu topiği açtıran![]()
margo' Alıntı:ya önder baba naptın bize.. bu topic lanetli mi ne.. walla rüyalarıma girdi..forumu açıorum bi tek bu topic varmış...ama farklı farklı yorumlar yazmış herkes.. sanki bu davincinin şifresi gibi herkes bu ''nedir'' i çözmeye çalışıo...levent bişiler yazmış.. ama garip harflerden ibaret.. yani anlamlı bi yazı deil..sonra bende diorum ki.. bak işte bunlar önder babayı çok iyi tanıolar hemen çözdüler diorum.. keşke biraz daha sohbet etseydim önderle bende çözerdim diorum...
walla hayatım gsbasket olduu.... :atki
ben gsbakseti çok seviom ondandır.. ve bu topiclede çok ugraşıom yaacanbulubay' Alıntı:insan rüyasında ne görüyorsa onu ya çok seviyordur ya da çok nefret ediyordur... bana çok denk geldi böyle :roll:
margo' Alıntı:ben gsbakseti çok seviom ondandır.. ve bu topiclede çok ugraşıom yaacanbulubay' Alıntı:insan rüyasında ne görüyorsa onu ya çok seviyordur ya da çok nefret ediyordur... bana çok denk geldi böyle :roll:![]()
margo' Alıntı:ya önder baba naptın bize.. bu topic lanetli mi ne.. walla rüyalarıma girdi..forumu açıorum bi tek bu topic varmış...ama farklı farklı yorumlar yazmış herkes.. sanki bu davincinin şifresi gibi herkes bu ''nedir'' i çözmeye çalışıo...levent bişiler yazmış.. ama garip harflerden ibaret.. yani anlamlı bi yazı deil..sonra bende diorum ki.. bak işte bunlar önder babayı çok iyi tanıolar hemen çözdüler diorum.. keşke biraz daha sohbet etseydim önderle bende çözerdim diorum...
walla hayatım gsbasket olduu.... :atki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.