G
Guest
Hayat nedir ?
Hayat; acıların, kederlerin kepçe ile verilmesi, sevinçlerin ise küçük çay kaşığı ile verilmesidir...
Hayat; acıların, kederlerin kepçe ile verilmesi, sevinçlerin ise küçük çay kaşığı ile verilmesidir...
Gökçe çok dertlisin galiba.Gökce Başaran' Alıntı:Hayat nedir ?
Gökçe çok dertlisin galiba.Emre Özdoğan' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":96515]Hayat nedir ?
Gökçe çok dertlisin galiba.Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":4485a][quote="Gökce Başaran":4485a]Hayat nedir ?
Abi seni kınıyorum.Gökce Başaran' Alıntı:Yoo bir sorunum yok aslında. Ama içimden geldiği zaman döktüren bir adamım ben. Ama hayat "acı". Bu bir gerçek. Zamanla herkes bunu anlıcak. Bir çaresi var mı... Gülüp, eğlenmek.Ne zamana kadar. Bilemiyoruz. Hep olursa da sipastik sanırlar seni. Ama mutluluk 1 derece ise hüzün 5 derece benim nazarımda...
Emre Özdoğan' Alıntı:Evet sana Katılıyorum Özlem abla. Pek hoş olmayan albümün en hoş parçası Hipokondriyak. Kapat Perdelerini de güzel bir şarkı fakat albüm genel olarak pek iyi bir albüm değil.
Cem YILMAZ' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":05495]Evet sana Katılıyorum Özlem abla. Pek hoş olmayan albümün en hoş parçası Hipokondriyak. Kapat Perdelerini de güzel bir şarkı fakat albüm genel olarak pek iyi bir albüm değil.
Emre Özdoğan' Alıntı:[quote="Cem YILMAZ":28388][quote="Emre Özdoğan":28388]Evet sana Katılıyorum Özlem abla. Pek hoş olmayan albümün en hoş parçası Hipokondriyak. Kapat Perdelerini de güzel bir şarkı fakat albüm genel olarak pek iyi bir albüm değil.
Onur Yavuz' Alıntı:Kallavi´de fasıl eşliğinde yudumlamaktır rakıyı...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.