Gözlerim yaşardı ikinci masal sırasında.
Avrupa kupası kazandırma olayına zaten katılmıyorum. O takım Hakan Hoca da kalsa bana göre o kupayı kazanırdı. Ne kadar yetersiz bir coach olduğunu hem erkek hem kadın takımımızda gördük. Kendimce sebeplerini defalarca yazdığımdan ve başka insanlarda yazdığından tekrarlamayacağım.
100 kadar seyircinin gazına gelip mi oynatmış Allah aşkına. Ayrıca, Galatasaraylılık böyle hareketlerle maç kazanmak demek değildir. Zaten, sıralarında oturduğu lise sayesinde göreve geldiği kulübü nasıl bir duruma soktuğu ortada. Hala savunmaya çalışıyorsunuz.
Koskoca Galatasaray kulübü cezalı oyuncusuna başka bir oyuncusunun formasını giydirmiş. Fenerbahçe'de olsa dilimizden düşürmeyeceğimiz olay. Yok fanatik Galatasaraylılık da, lise de. Galatasaraylılık'a sığıyor mu yapılanlar? İyiler cezalandırılmış bir de. Yazık diyorum.
Ayrıca, o teknik heyette yine liseli olan, kulüp üyesi Koray Mincinozlu da vardı. Bahsettiğiniz çimdiği atacak olan biz değildik. Hatırlatırım. Eksik kalmış masalınızda.
Bana garip gelen, bu milli duygular bahanesinin bile taraftar toplayabiliyor olması. Buna da ayrıca yazık diyorum.