Bayan basketbol takımımız Avrupa Şampiyonu olduğu maçtada Ayhan Şahenk'te tribunun önünde , hatta neredeyse sahanın içinde 2 tane davul vardı ???bundan önce davul mu vardı basbaya kötüydü taraftar kabul edelim.
Ekli dosyayı görüntüle 192
Bu fotoğrafa yorum bile yapmıyorum. Bu müthiş taraftar bilet kombine kavgası yapmak zorunda mı? Kazanacağınız üç kuruşu pota arkası boş alanlardan kazansanızda biz de her maç oturduğumuz yer için laf dalaşı yapmasak...cevap bekliyorum...
Efes-Partizan maçında tribünlere baktığımızda 10 bin kişiden fazla bir seyirci kitlesi var.Efes bile Partizan gibi ligin ortalama bir takımına karşı bu kadar seyirciye oynayabiliyorsa,Galatasaray'ın Euroleague'de içeride oynadığı her maçta full çekmesi gerekir salonun.Ancak Prokom maçının biletlerine baktığımızda 20 blok boş gözüküyor.Yönetimin yeteri kadar basketbola ilgi göstermediği ortada.Belki futboldan bile daha fazla ilgi gösterilmesi gereken branş basketboldur bu sene Galatasaray için.Yönetim böyle üvey evlat muamelesi yaptıkça ve sponsorumuz MP oldukça A lisansı almamız zor Euroleague'de.Takım hak ettiği saygıyı göremiyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.