Eren Aydın' Alıntı:Alperen elinde altın şans var harcama vallabakarsın 380den fazla puan yaparsın
![]()
![]()
Şu an 120 net civarı yapabiliyorum,115 civarı.
Önümde bir sene var,ve de şu bayram programından sonra en az 5 net daha yukarı çıkacağıma inanıyorum.
Eren Aydın' Alıntı:Alperen elinde altın şans var harcama vallabakarsın 380den fazla puan yaparsın
![]()
![]()
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Yazık sizlere ya.Kimya falan filan
.Valla Eşit Ağırlık seçtim,hiçbir lanet sayısal ders görmüyorum,hedefimde Hukuk yada Siyasal okumak
![]()
Mehmet sen bunu dersen 1-0 yenik başlarsın olaya.Alperen'de ea ama fen yapmanın ne kadar artı getirdiğinin farkında.Çok az bir çalışma ile bile fen kısmının en kolay sorularını yapıp havadan 5-6 puan almak varken 'ben ea seçtim fen'e kim dönüp bakar' demek akıl karı değil.Hele o 5 puan seni dicle hukuktan marmara hukuka götürecekse daha bir önemliMehmet Yıldırım' Alıntı:Yazık sizlere ya.Kimya falan filan
.Valla Eşit Ağırlık seçtim,hiçbir lanet sayısal ders görmüyorum,hedefimde Hukuk yada Siyasal okumak
![]()
Eyvallah Tugay tecrübeli sayılırım Öss'deTugay Aktepe' Alıntı:Eren'e bak, rehberlik servisi danışmanı gibi maaşallah... =)
Eyvallah Tugay tecrübeli sayılırım Öss'deEren Aydın' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":1ys27mve]Eren'e bak, rehberlik servisi danışmanı gibi maaşallah... =)
Eren Aydın' Alıntı:Değerlendirmek haddime değil ama sen istediğin için yapıyorum Alperen
ama önce bu sene mi gireceksin sınava yoksa gelecek senemi? ona göre yorum değişir![]()
Bir de bu sene girecek olanların netlerini görelim...Berkan Karadurmuş' Alıntı:Seneye girecek Eren Abi![]()
Bir de bu sene girecek olanların netlerini görelim... [/quote:vof97n9f]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Berkan Karadurmuş":vof97n9f]Seneye girecek Eren Abi
Eren Aydın' Alıntı:O zaman maşallah nazar değmesinŞuanda bile 250 puanı rahat geçiyorsa gelecek sene ne olur kim bilir
Mat2'de daha konu göreceksiniz keza Ed-Sos'da aynı.Ayrıca artık Ed-Sos 20 edebiyat 10 coğrafya olduğu için bilenler 6-7 dakikada bitirir. Psikolojinin çıkması hem zaman hemde net bakımından artık puan. Benim 26. soruya kadar doğru gelip sonrasında 3-4 yanlış çıktığı sınavlar çok olmuştu
Birinci bölüm ise Sos-1 dışında çok güzelOnu 2 yanlışa indirmek önemli olan ama daha bir sene varsa no problem
Son olarak Alperen Galatasaray'ı kazanmak istediğin için eksikleri söyledim. Bu netlerle bu sene girsen bile en kötü ihtimal Konya Hukuk'u tutturursun. Galatasaray için son sene baya bir kasman lazım bunla beraber fenden en fazla 5 yanlış diğerlerinden ise yine en fazla 1-2 yanlış olması lazım.
Velevki Galatasaray olmadı Marmara'ya beklerim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.