Ne stres ,ne kaygı sıradan bir sosyoloji sınavına girer gibiyim.[Asıl anormallik bende herhalde?]
ülke tv de sıradışı programını izleyen biri daha..Salih GOZMEN' Alıntı:Sinava girmeden 1 saat once 1 adet haslanmis patates yiyin. Zihin acikliligi yapiyormus. Kagidiniz geldigi an hemen saldirmayin. Saldirdiginiz an, enerjinizin 40% harciyormusunuz. Relax olun, 1 dakika sonra baslayin, yaninizda 1 tane cos sesi cikaran meyve suyu var ise, onu acin ki herkez size baksin. Ah yandim demeyin, yerim seni ÖSS deyin. Umarim basarili olursunuz.
Not: Bunlar benim tavsiyelerim degil, dunyanin en akilli insaninin, tavsiyelerinin bir kismi.
YiğitYalçın' Alıntı:Vay be. Şu sınavdan sonra hayatımda büyük bir boşluk oluşacak sanki. Her yerde "öss" her gören "öss"
Bugün sınav salonuma bir kez daha gittim. Sık gidiyorum alışmak için
.
demişim 14 Haziran 2008 tarihinde...Onur Yavuz' Alıntı:Sınava girecek arkadaşlar bilsinler ki sınav sadece bilginizi ölçüyor ancak yaşamda önemli olan kişiliğiniz. Kişiliğiniz bozulmadıktan sonra hayatta bir şekilde başarılı olursunuz.
Sınava giren arkadaşlara başarılar.
Alperen Kaplan' Alıntı:ÖSS ha, ne güzel be gireceksiniz kurtulacaksınız. Bizim dert yeni başlıyor.Hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.