Kaimakoğlu değil Kaymakoğlu! Kaymakoğlu aslen Türkiye Rumlarından olduğu için soyadı Kaymak-oğlu'dur yani soyadı Türkçedir. Yunanlılar Kaimak diye yazmışlar ancak doğrusu Kaymakoğlu bizde Türk olarak doğrusunu kullanırsak daha mantıklı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hawkins 3 sene GALATASARAY'da biri konu açsın hayırlı olsun ben açmıyorum kapatılıyor sonra doğru olduğu öğreniliyor ama kilitlrdiği konuyu açmaya üşeniyorlar.
Abi ücret konusunda bilgin var mı?
Bir de çoğu isim basına yansıyor. Hatta Kaimakoglou ile Sofo'yu direk Ergin Ataman haberde de söylemiş. Ama guard konusunda Arroyo dışında çıkan bir isim yok. O konuda biraz daha temkinli mi gidiliyor, daha yol var mı? Yoksa Arroyo tek hedef gibi mi duruyor? Zira ben Spanoulis haberlerini falan hiç ciddiye almıyorum.
Selamlar. Basketbol şubesine çok yakın olan ve konuşabilme imkanım olan bir büyüğümle 3 gün önce konuştuğumda Hawkins ve Sofo 'ya net bir dille hayır demişti. Tekrar soracağımı söylemiştim. Bu gece çok kısa olsada konuşma imkanı buldum. Hala Sofo ile Hawkins hakkında bir tasarrufun olmayacağını söyledi. Ersin ve Bonsu kısa sürede açıklanabilir. Hazırlıklı olalım bence.Benim çıkarımım budur.
Bonsu iyi oyuncu ama daha iyisinin bulursun.Hawkins neyse de Bonsu bonservis verilip illa alınması gereken bir oyuncu mu ?
Şimdi beş numarası Bonsu olan takımın PG'si kim olur ki ?
Acie Law olur aslında... Hatta harika olabilir... Çünkü Engin-Ender ikilisinin yanına saf bir pg'den ziyade, Law gibi bir combo guard lazım...
Bonsu iyi oyuncu ama daha iyisinin bulursun.
Bu arada Kaymakoğlu,Andersen,Spo derken gelmesini çok istediğim Hawkins bile kesmedi beni![]()
Çünkü biz Hawkins'i Gordon'la yanyana görme hayaller, kuruyorduk bir burukluk var o yüzden. Diğer transferlerle alakalı dğil bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.