Ferhat Karakoç
Kayıtlı Üye
eurolig de öyle 30 atamaz herkesvarsayalım ki yıldız oyuncuyu aldık geldi takıma 30 30 attı eurolig e soktu sonra gitti sen o takımın bi oyuncusu olsan kendini aşağılanmış gibi hissetmez misin![]()
eurolig de öyle 30 atamaz herkesvarsayalım ki yıldız oyuncuyu aldık geldi takıma 30 30 attı eurolig e soktu sonra gitti sen o takımın bi oyuncusu olsan kendini aşağılanmış gibi hissetmez misin![]()
saf bes numara ıstıyosanız bu cemal değildir,yanı cemalı trasnfer edersek ılk beste mı baslıcak ,yanı saf 5 numara dediğiniz için soruyorum.aytaç kardeşim varsa yerli 5 numara alabileceğimiz bizde öğrenelim??
bencede 3 numarada eksiğiz ama furkanda Darius Songaila da 4 numara oynayabiliyor ama
saf 5 numaramız yok
saf bes numara ıstıyosanız bu cemal değildir,yanı cemalı trasnfer edersek ılk beste mı baslıcak ,yanı saf 5 numara dediğiniz için soruyorum.
en kötü ihtimalle alternatif olarak kadroda olmalı. ermal kalsaydı tamam ama bence sertaç yeterli değil.
hem lig hem avrupa için yetersiz bence pota altımız...
Lokavta dayalı takım kurulmaz ama buna tamamen kayıtsız kalmamalıyız bence.Zaten iyi bir kadro kurduk bunun üstüne Howard'ı getirsek keşke.Ne kadar süre yararlanabilirsek kardır. Gittiği zamanda normalde planladığımız kadroyla devam ederiz.Elemede oynaması bile önemli
jush howard degıldır herhaldeHangi Howard ?
jush howard degıldır herhalde![]()
Josh Howard ise bi nebze anlarım da Dwight'dan bahsediyosa fazla bilgisayar oyunu oynamasın diyorum..
İlerde 3 numara alacaksak bence Milanodan ayrılacak haberleri çıkan David Hawkinsi öneriyorum.
Çok mu imkansız?Kıytırık Beşiktaş Deron Williamsı aldı,Maccabi Stoudemire ile anlaşmak üzere,Asvel bile Tony Parker'ı alacak.
İmkansız olsun veya olmasın,ne kadara getirebilir Howard'ı Gs ? Kaç milyon?