GM olduğu Bursa'da da Manisa'da da kısıtlı bütçelerle çok iyi işler yapmış, bulduğu oyunculardan yaşı müsait olanlar her zaman kariyerinde yukarı doğru ivmelenmişti.
Bizde daha yüksek profilli bir camia ile neler yapabileceğini gösterdiğini düşünüyorum. Şampiyonlar Liginde oynayan bir takımız ve kadromuzda Smailagic, Metu, Şehmus, Ballo gibi isimler var. Şu haliyle takım herkesin hoşuna giden bir yapılanma da ve bu kadrodaki 4 yabancının da kendisi olmadığı dönemde alındığını vurgulayalım (nikolic, ivanovic, pierre ve bleijenbergh). Bunlardan pierre 1 yıllık, nikolic ve ivanovic'in de 1 yıllık olduğunu düşünmek istiyorum. Bleijenbergh 2 yıllık sözleşme, Ballo kiralık, Smailagic 2 yıllık sözleşme. Metu 1+1, Şehmus 2 yıl.
Yani kendisinin asıl şovu gelecek sene olacak. Taraftarın beğendiği transferlerin hepsi 2 yıllık sözleşmelerle geldi. Olası bir EuroCup veya bir mucize gerçekleşirse Euroleague takımı olacak Galatasaray'a getireceği oyuncuları düşünemiyorum. Bu sene yükselişin ilk senesi. Asıl şovunu gelecek sene izleyeceğiz.
Tabii Dursun izin verirse.