Umut Gökgöz Kayıtlı Üye Katılım 23 Tem 2008 Mesajlar 1,177 @Umut Gökgöz 5 May 2011 #61 görmedim abi kusura bakma... armaları da ben akıl ettim %50 %50 olsun...
Alperen Küçük Kayıtlı Üye Katılım 3 Haz 2008 Mesajlar 1,394 Yaş 32 @Alperen Küçük 5 May 2011 #62 Bence güzel bi öneri hala çıkmadı malesef
M Murat Cantas Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2007 Mesajlar 438 Yaş 51 @Murat Cantas 5 May 2011 #63 Arka sokaklarda neler oluyor?!
K Kerem Öztürk Kayıtlı Üye Katılım 5 Haz 2010 Mesajlar 2 Yaş 38 @Kerem Öztürk 5 May 2011 #64 Dalgaları karşılayan gemiler gibi çıktık gövdemizle karanlıkları yara yara !!! (Nazım Hikmet ama biraz değiştirdim.Karanlıkları kelimesine malum renkler verilebilir ya da akın var güneşe akın zaptedeceğiz güneşin zaptı yakın diye bir şiiri var. bunu ne bileyim akın var cimboma akın zaptedeceğiz ! bu ligin zaptı yakın ! akın yerine daha uygun bir kelime bulsak olabilir mi ?
Dalgaları karşılayan gemiler gibi çıktık gövdemizle karanlıkları yara yara !!! (Nazım Hikmet ama biraz değiştirdim.Karanlıkları kelimesine malum renkler verilebilir ya da akın var güneşe akın zaptedeceğiz güneşin zaptı yakın diye bir şiiri var. bunu ne bileyim akın var cimboma akın zaptedeceğiz ! bu ligin zaptı yakın ! akın yerine daha uygun bir kelime bulsak olabilir mi ?
H Hüseyin Mete Aksoy Kayıtlı Üye Katılım 19 Nis 2011 Mesajlar 71 Yaş 45 @Hüseyin Mete Aksoy 6 May 2011 #66 turgayin hakemlerİ yildiramaz bİzlerİ
Esra Uzun Kayıtlı Üye Katılım 1 Eyl 2004 Mesajlar 1,777 @Esra Uzun 6 May 2011 #67 Nilay Kızılok' Alıntı: "Oktay Mahmuti Hakli Beyler." Nasil esprili ince bi mesaj olur hem. Genişletmek için tıkla ... ben bu fikri beğendim,destekliyorum...
Nilay Kızılok' Alıntı: "Oktay Mahmuti Hakli Beyler." Nasil esprili ince bi mesaj olur hem. Genişletmek için tıkla ... ben bu fikri beğendim,destekliyorum...