Geçenler de mağlubiyet almayız diyordunuz şimdi gereksiz masraf olmaz mı zaten şampiyon olacak takıma ekstradan para harcamak.Aroyyo bence 6.yabancı olarak şart olmalıdır...Aroyyo+İzzet ' in transfer edilip Lakovic ve Sertaç ile yolların ayrılması gerekiyor.
Geçenler de mağlubiyet almayız diyordunuz şimdi gereksiz masraf olmaz mı zaten şampiyon olacak takıma ekstradan para harcamak.
Yok Abi yanlış anlaşılmasın ben alınmasın demiyorum hatta Arroyo'yu çokta beğenirim gelirse başarılı olacağına da şüphem yokta Onur Bey geçenler de çok iddialı konuşuyordu kimse yenemez bizi diye onun için söyledim.Sakatlık ,sakatlık bizim klüp olarak şansızlığımız maalesef bu sakatlıklar.Bugün 6-7 kişiyle Maccabi'ye karşı oynadık.Sezon için de böyle olmamalı.Takımın ruhu bence iyi ama takviyede şart sakatlıklardan başımız ağrımaması için.Arroyo gelmesede bu takım şampiyonluklara oynar ama zorlanarak oynar, gelirse çok rahat izleriz maçları...
Yok Abi yanlış anlaşılmasın ben alınmasın demiyorum hatta Arroyo'yu çokta beğenirim gelirse başarılı olacağına da şüphem yokta Onur Bey geçenler de çok iddialı konuşuyordu kimse yenemez bizi diye onun için söyledim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.