K
Kenan Erdem Akkaş
Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna)
41-39 Top bizde
41-39 Top bizde
Evet bunu daha önce bende söylemiştim kadroda olmaması gereken oyuncu tolliverdır.hosley 4 numarada tolliverın yaptığı her şeyi yapar ama koray hoca onu ısrarla 3 kullandığı için bunu pek görememekte ayrıca sanıyorum karar biraz Hosleye mesaj vermek için yani biraz idari bir karar.Hosleynin disiplin problemleriyle ilgili bir karar olduğunu düşünüyorum...Yılmaz Özardıç' Alıntı:Takımımız büyük bir istekle oynuyor.Aslında 13 sayı olduğunda fark bitti demiştim.Saolsunlar beni utandırdılar.Ve bir sorum var Hosley neden yok ?
Eğer sakatsa tamam ama teknik kararsa bence yanlış....Hosley'i koy 4'e asla sırıtmaz bence Tolliver'in yapabildiği her şeyi yapabailir..Hatta savunmasının 5 6 katını...
Müneccim arkadaş varsa buyursun cevaplandırsın... Yapacağımız şeyler belli; İçeri top indirmek, boş şutları sokmak vs. vs. Bunları yaparsak zaten maçı vermeyiz.Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:arkadaşlar 2.yarı için ne düşünüyorsunuz bence farkı az bi açsak bu sefer biz götüreceğizi maçı ama olmuyo olcaka gibi sizce
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.