Re: Play-Off Çeyrek Finali; Galatasarayımız-Türk Telekom
The END..............
The END..............
Berkay Bindal' Alıntı:hakem katliamı...gerçekten çok yazık !!!
Deniz Baskın' Alıntı:hakemler kötüydü tamam ama herhangibir okul takımının guardı son topu dee brown gibi kullansa soyunma odasında dayak yerdi...rezalet ki ne rezalet...4. periodun başında baktın admaları durduruyoruz ama sayı atamıyoruz o zman çek oyuncularını kenara bi set çiz bi kan değişimi yap...gerçi ilk maçta da 8 dakikadır aynı 5le oynamış ve o 15 sayıyı kapatan beşliyi dinlendirmemişti hocamız...neyse sakin olucam
Fatih Hısım' Alıntı:[quote="Berkay Bindal":f90ow8ou]hakem katliamı...gerçekten çok yazık !!!
Murat Şimşek' Alıntı:Kim nde derse desin takımı kutluyorum bugün çok iyi oynadılar sonanlarda çok saçmaladık ama iyi bi oyun çıkardık..
O hakem denilen yaratıkları anlamak mümkündeğil nedemek kasti faul yaa herşey ozmn kasti faul bune yaa bukadar manasız bi hakem üçlüsü görmedim o telekomlu oyuncular gelcek bizm sahamıza ne oldu belirsiz herifler kaptan bile çıldırdı yaa bunasıl,bide dee nin o girmeyen son üçlüğünde faul vardı orda faul yaptırmak için sıçrad fauldu ama hakem denen ne olduğu belli hakemler çalamadılar....
Yazık oldu....
Murat Şimşek' Alıntı:Reklam panosuna tekme atmak ne zamandır teknik faul biri bana bunu açıklayabilirrmi,o son anlardaki kasti faullere girmiyorum bile pess be kardeşim pesss nedense sabıkalı hakemler hep bize veriliyo nedense????
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.