Re: 13 # Radoslav Rancik
Demekki kalmak isteyen takımda kalırmış.
Teşekkürler Rancik.
Adam gibi adamsın.
Demekki kalmak isteyen takımda kalırmış.
Teşekkürler Rancik.
Adam gibi adamsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Deniz Yasan' Alıntı:Galatasaray resmi sitesinin Twitter sayfasında Rancikle 2 yıllık sözleşme imzalandığı yazıldı ama resmi sitede bunla ilgili bir yazı yok henüz.
Doğan Aksu' Alıntı:Deniz Yasan":1dz37jug]Galatasaray resmi sitesinin Twitter sayfasında Rancikle 2 yıllık sözleşme imzalandığı yazıldı ama resmi sitede bunla ilgili bir yazı yok henüz.[/quote] linkini verebilirmisin resmi sitenin twitter sayfasının?[/quote:1dz37jug] [url="https://twitter.com/GalatasaraySK' Alıntı:https://twitter.com/GalatasaraySK[/url]
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:ben size dedim Evren olayı münferitti kendisi yazdı kendisi oynadı
Yönetim ilgili bu sene basketle
daha neler olacak görün benden demesi...
Kimmiş oDoğan SAĞLAM' Alıntı:Çok güzel haber ZK haberinin ardından bir yabancı ile 1 yıl oynadıktan sonra 2 yıllık sözleşme uzatmak iyi gelişmelerin habercisidir bana göre.
Bekir Yarangüme,Wilkinson,Darius'uda alır ve uzatır isek.Geçen seneki kadro gücümüzü aynen korumuş oluruz.
Sonrasında yapılaak 3-4 tane yerli yabancı takviye bize çok şey katar,ben NBA'den bir oyuncu ile ilgilendiğimizi duydum.
Kimmiş oOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":1ghlvjls]Çok güzel haber ZK haberinin ardından bir yabancı ile 1 yıl oynadıktan sonra 2 yıllık sözleşme uzatmak iyi gelişmelerin habercisidir bana göre.
Bekir Yarangüme,Wilkinson,Darius'uda alır ve uzatır isek.Geçen seneki kadro gücümüzü aynen korumuş oluruz.
Sonrasında yapılaak 3-4 tane yerli yabancı takviye bize çok şey katar,ben NBA'den bir oyuncu ile ilgilendiğimizi duydum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.