Ben de olaya FB ile rekabet üzerinden bakmıyorum dikkat ederseniz, hatta bu yüzden oyuncuları direk yazdım: Rasim-Kaya-Semih.
Oğuz iş yapacaksa gelsin isterdim, yapmaz orası ayrı. Emir için de negatif bir yorumda bulunmamıştım, sadece gereksiz transfer, o geldiğine göre şimdi Schilb gereksiz oldu demiştim. Emir formda başladı diyerek benim takıldığım noktayı tekrarlamışsınız zaten. İlk hazırlık maçı, takım tam değil, koç yeni, takım yeni, maçı izleme olanağı yok. Bu faul probleminden sonra x farz oldu ifadesinden ben onu anlıyorum. Ben o görüşte değilim, arkasında Hendrix ve o pozisyonda süre alabilecek Ege varken-Cline de kolejde beş oynamış sanırım- bu iğrenç karaktere gerek olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki Erman Kunter de kalan bütçeyle duruma göre eksiklere bakarak sezon içinde nokta atışı yapabileceklerini belirtti.
Takıldığım nokta sadece farz oldu kısmı değil, ifadenin tamamıydı. "Bu faul probleminden sonra" kısmı mesela! İzlenmemiş bir maç-daha ilk hazırlık maçı- ve okunan yorumlar böyle bir değerlendirme için yeterli mi? Oyuncu kolejde 33-34 dakika ortalamayla oynamış son sezonunda. Sadece kesici diye faul problemine girer demedim zaten. Savunmada aksayan takımlarda faul problemine o takımın kesicileri girer dedim. Hele ki ilk hazırlık maçı olduğu düşünüldüğünde gayet normal. Kusura bakmayın ama bunlar kötü niyetli ifadeler. Adam x dakika oynamış, rebound bile çekmemiş sadece faul yapmış sanki!
Daha önceden oyuncuyu tanıyorsanız veya duyumlarınıza çok güveniyor, Hendix ve Ege nin-ve Cline nin- uzun rotasyonu için yetersiz olacağını düşünüyorsanız; yani hazırlık maçı üzerine değil genel konuşuyorsanız kendi fikrinizdir, saygı duyarım elbette. Benim midem Semih i kaldırmıyor işte, yapacak birşey yok.
Saygılar.