Re: Bir Taraftar Ricası: Rancik, Wilkinson, Jasaitis gitmesin!
rancik,wilkinson,jasaitis üçlüsü umarım takımımızda kalır.
rancik,wilkinson,jasaitis üçlüsü umarım takımımızda kalır.
Gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum bu röportajda söylediklerini . İnşallah kalma gibi bir hayalim var filan demiştir .Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Röportajı ben dinleyip, çözeceğim; ama finallerim olduğundan uzadı, en geç 20'si akşamı burada.
bence yeniden aynı şeyler olacak yine sil baştan !Erdal Avcı' Alıntı:Simas konusunda çok endişeliyim, teklif yapsak bile bizimle kalıp kalmayacağı meçhul.
Şu dediğinizin konuyla ne alakası var?Linderoth'a ödenen parayla basketbolcularımıza verilen para ayrı kasadan çıkıyor."UEFA 8 Yıl önce bir karar çıkardı." demek istemiyorum biraz bilinçlenin artık!Ender Tunasız' Alıntı:linderoth gibi futbolu bitmiş birine bile takır takır paraları saydık.bu üç oyuncuya para çıkışmazsa ysazıklar olsun
Tabi oyuncuların düşüncesi daha önemli avrupa kupalarında dahi oynamayan takımda napsınlar !Murat Cantas' Alıntı:Şube sorumlumuzda bizimle aynı fikirde arkadaşlar inşallah seneyede aramızda olacaklar.
Tabı fıkırler aynı olsada yol yakınken nıkah tazelenmeli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.