Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Daha 10 Nisan´da geçmiştik oradan Kaan. Bu yaşta bu hafıza kaybı iyi değildir. : )Kaan Çağdur' Alıntı:Uzaylılar Madrid'e giremez 8)
Daha 10 Nisan´da geçmiştik oradan Kaan. Bu yaşta bu hafıza kaybı iyi değildir. : )[/quote:xgb4yedn]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Kaan Çağdur":xgb4yedn]Uzaylılar Madrid'e giremez 8)
Kaan Çağdur' Alıntı:Onur Yavuz' Alıntı:Kaan Çağdur' Alıntı:Uzaylılar Madrid'e giremez 8)
Hatırlatmasan olmaz Onur abi[/quote
Ya kardeşim muhabbetinize karışmak gibi olmasın da sen de harbi göz göre göre bana kapak yapın diyorsun hee.
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:Mourinho, büyük adamsın vesselam.
Sorma Tugay ya acayip bi bahtsızlık var bu ara abicim, baktım gol oldu direk bilgisayarı kapattım zaten bırak iki kelimeyiTugay Aktepe' Alıntı:Şamil Abi tek birşey daha söyleseydin, iki kelime daha laf etseydin gidiyordu tur biliyorsun değil mi ?![]()
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Hem de çok büyük. Adam Porta ile üst üste uefa ve Şampiyonlar Ligini aldı daha ne yapabilir ki. İnter hayatında bir daha göremez Şampiyonlar Liginde finali ki kupayı da alacaklar büyük ihtimal hem de kadrolar arasında uçurum varken helal olsun çok büyük hoca.
Seneye Barnebeu da görmek dileği ile inşallah.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Drogba ile çalışan adam herkesle çalışır, ayrıca Morinho oyuncularının egolarını okşamayı sever, dünya kupası öncesi Drogba için söylediklerine bir bakın, yada İbrahimovic için söylediklerine. Morinho oyuncusunu över kimseye de ezdirmez bana sorarsanız tam Ronaldo'nun kalemi.
Seneye gelirse Madrid'e ilk söylemi Ronaldo Messiden büyük futbolcudur olacak bunu da yazın bir kenara. Ronaldo onunla çok daha efektif olur bana sorarsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.