Kadınlarda önümüzdeki sezon için maalesef transferde biraz geç kalındı. Pasör konusunda sıkıntı yaşamazsak geçen sezondaki gibi devam ederiz. Ayrıca geçen seneki kadrosunu büyük ölçüde kaybeden Zeren Spor'un ilk dört şansının az olduğunu düşünürsek, final etabı için şansımız yüksek. Benim gönlümdeki durum kadını ve erkeği ile voleybol takımlarımızın çok daha iddialı kadrolar kurmasıdır. Yönetimimiz neye göre bir kadro yapılanması yaptı tam bilememekle birlikte belli bir plan dahilinde olması ve gelecek sezonlar için bir düşünce içinde olması en büyük beklentimdir.Yönetimin erkek voleybola yatırım yapıp kadınlara yapmaması doğru mu?
Geniş açıdan baktığımızda son 3-4 yıldır iyi kadrolar kuruluyor. Kadınlarda bu yıl kazanılan CEV Cup, Erkeklerde son iki senenin lig finalini, bu yıl kupa finalini oynayan takım olmak belirli bir seviyeye yükseldiğimizi gösteriyor. Ancak gerek kadınlarda gerekse erkeklerde şampiyonluk için mücadele ettiğimiz rakiplerimizin kadrolarının çok daha yüksek maliyetli ve belli bir sistem dahilinde yıllardır istikrarlı bir yönetim (örnek VakıfBank) sergilediklerini söyleyebilirim. Galatasaray'da ise bir türlü o istikrar sağlamadı. Her iki şubede de koçlar değişiyor. Bu bakımında baktığımda kişilerden ve yönetimden bağımsız olarak bir sistem olması (altyapı, A Takım hepsi beraber) kişiler değişse de sistemin başarılı bir şekilde devam etmesi gerektiğini söyleyebilirim. Ama önce şampiyonluğa gidecek bir kadro yapılanması ve devamında istikrarlı ve planlı şube yönetimi diyebilirim.Genel olarak şube yönetimini nasıl buluyorsunuz?
"Belli bir plan dshilinde...."Kadınlarda önümüzdeki sezon için maalesef transferde biraz geç kalındı. Pasör konusunda sıkıntı yaşamazsak geçen sezondaki gibi devam ederiz. Ayrıca geçen seneki kadrosunu büyük ölçüde kaybeden Zeren Spor'un ilk dört şansının az olduğunu düşünürsek, final etabı için şansımız yüksek. Benim gönlümdeki durum kadını ve erkeği ile voleybol takımlarımızın çok daha iddialı kadrolar kurmasıdır. Yönetimimiz neye göre bir kadro yapılanması yaptı tam bilememekle birlikte belli bir plan dahilinde olması ve gelecek sezonlar için bir düşünce içinde olması en büyük beklentimdir.
Sevgiler.
Elbette bir plan dahilinde olmalı. Plansız, programsız bir yapılanma mı olur? Sizin duymaktan sıkıldığınız konu bizim eksikliğini çektiğimiz konu."Belli bir plan dshilinde...."
Şöyle başlayan cümleleri ben okumaktan sıkıldım; medya ve yöneticiler yazmaktan sıkılmadı. 15 senedir aynı muhabbet. Nasıl bir plansa bu artık? Bir türlü sonuç verme aşamasına geçemedi. Bitmeyen plan yapmış GS yönetimi ve medyası. İşin garip tarafı taraftar da acayip kanıksamış. Herkesin ağzında/klavyesinde aynı cümle. Belli bir plan dahilinde...
Çok haklısın. Kandırmak niyetiyle olmasa da maalesef böyle görülüyor. İşte plan dediğimde anlatmaya çalıştığım bu aslında. İnan bana 2027-2028 Sezonu kadro yapılanmasına başlayan takımlar var.Taraftara neden ümit verilip verilip,sonra olmuyor?Olmuyor kısmında değilim bakın ama baştan taraftarı kandırmaya gidiyor artık bu iş.Taraftar da az çok piyasayı biliyor yani,süre geçtikçe iyi birisinin gelmeyeceğini herkes biliyor mesela yerli pasör bekledik bekledik,vasat bazılarına göre vasat altı bir isim geldi.Şimdi de yabancı smaçör lazım,yok ortada bir şey.Zaten vasat birisi gelecek belli ki piyasada kimse kalmadı doğru düzgün,niye bekletiliyor?Ayrıca CEV Cup için başvuru süresi bitti biliyorum ben wild card için,başvuru yapıldı mı bir bilginiz var mıdır?
Savaş Bey; tamam anladık. Plan önemli... De bence yönetim taraftarı yiyiyor. Plan plan plan... Ne planmış arkadaş!Elbette bir plan dahilinde olmalı. Plansız, programsız bir yapılanma mı olur? Sizin duymaktan sıkıldığınız konu bizim eksikliğini çektiğimiz konu.
Yatırım yaptığı branşlarda bile takım mühendisliği açısından pazılın bir parçası hep eksik bırakılıyor.Genel olarak şube yönetimini nasıl buluyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.