Biz Tribünde Haykırırken Sevdamıza CimBom Diye..
Siz Manita Kollarında Haykırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye..
Siz Manita Kollarında Haykırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Murat İnal' Alıntı:Niye yalan söyliyim ki . Hatta Bascısımı ne vardı uzun saçlı . Bir de kız vardı yine gruptan. Hep beraber takılıyorlardı. Winston VIP diye bir bölümdeydik kuruçeşmede işte.
Zaten çirkindi![]()
Emre Doğan' Alıntı:Abi birde çok yakın 2 arkadaşın aynı kıza deli gibi aşık olması durumu varki o dahada iç yakıcı..
Çok kötü çok. :roll:Burak Barut' Alıntı:Offf ... En vahimi...2 kız arkadaşın aynı erkeğe aşık olması ise bir o kadar zevkli en azından benim açımdan![]()
Burak Barut' Alıntı:[quote="Emre Doğan":31wexl5f]Abi birde çok yakın 2 arkadaşın aynı kıza deli gibi aşık olması durumu varki o dahada iç yakıcı..
Burak Barut' Alıntı:Bunu düşüncek kadar düşünceli değildir erkek milleti![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.