S
Semih Çiğdem
Herkezin kafasındaki 11 de Ufuk var ama Riijkaard'ın Aykut ısrarını anlamıyorum Aykut'a verdiği şansları Ufuk'a verse daha iyi olur.Bencede bu maçın kadrosunda Ufuk olması lazım ama Riijkaard gene Aykut'u koyacak. :roll:
Sühan Cem' Alıntı:Semih Abicim Aykut'u beğenmiyorsun anladım da bari beğendiğin kalecinin ismini doğru yazaydınUfak diye isimmi var allasen
Bence Aykut/ Ali- Neill- Servet- Hakan/ Cana- Sarp- Ayhan/ Serdar-Kewell- Arda 11 i ile başlarız biz maça. Duruma göre Batdal girip forveti ikileyebiliriz. Kolay maç oalcaktır.
Tolga Kaplan' Alıntı:[quote="Sühan Cem":2un6kvj2]Semih Abicim Aykut'u beğenmiyorsun anladım da bari beğendiğin kalecinin ismini doğru yazaydınUfak diye isimmi var allasen
Bence Aykut/ Ali- Neill- Servet- Hakan/ Cana- Sarp- Ayhan/ Serdar-Kewell- Arda 11 i ile başlarız biz maça. Duruma göre Batdal girip forveti ikileyebiliriz. Kolay maç oalcaktır.
Kaan Çağdur' Alıntı:Bence en dengeli kadro transfer yapmamamıza rağmen bizde.
----------Ufuk--------------
Sabri--Neil--Servet--Hakan B.
---------Cana------
------Elano---Arda----
Serdar---Baros----Kewell
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:[quote="Kaan Çağdur":1ek3qfya]Bence en dengeli kadro transfer yapmamamıza rağmen bizde.
----------Ufuk--------------
Sabri--Neil--Servet--Hakan B.
---------Cana------
------Elano---Arda----
Serdar---Baros----Kewell
Uğur GÜVEN' Alıntı:Kaan kardeşimiz daha 13 yaşında genç bir kardeşimiz o daha çok popüler ve normalde herkesin isteyebileceği kadro kurmuşki geçen sene Samiyende bu kadroya yakın çok maç yapıldı.Bende olsam oyuncularda sakat değilse Serdar yerine Pinoyu koyar çıkardım.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Maçı rahat alacağız almasınada inşallah bundan dolayı yönetim trransferi iyice geciktirmez. Gerçi daha fazla nasıl geciktirilir orasıda bi başka durum.
Otoban olsa gene iyi, ucak pisti mübarekSalih Coskun' Alıntı:[quote="Kerem BOZGEYİK":1btza7eo]
Harbiden çok dengeli olmuş,orta sahamız otaban misali,hız sınırı yok buyrun geçin.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Uğur GÜVEN":2guh1zun]Kaan kardeşimiz daha 13 yaşında genç bir kardeşimiz o daha çok popüler ve normalde herkesin isteyebileceği kadro kurmuşki geçen sene Samiyende bu kadroya yakın çok maç yapıldı.Bende olsam oyuncularda sakat değilse Serdar yerine Pinoyu koyar çıkardım.
Tugay Aktepe' Alıntı:Oruç söylentileri çıkmadı bu maçtan önce, hayret ki ne hayret.
E tabi takımda herşey yolunda değil ki yoksa basın Ramazan harekatına başlardı...
Ondan değil tabiki.Hakan Şükür önderiliğinde ki cemaatci tayfadan kimse kalmadı takım.Ondan takımda kimse oruç tutmuyordur.Tugay Aktepe' Alıntı:Oruç söylentileri çıkmadı bu maçtan önce, hayret ki ne hayret.
E tabi takımda herşey yolunda değil ki yoksa basın Ramazan harekatına başlardı...
Ondan değil tabiki.Hakan Şükür önderiliğinde ki cemaatci tayfadan kimse kalmadı takım.Ondan takımda kimse oruç tutmuyordur.[/quote:a8u53ktd]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":a8u53ktd]Oruç söylentileri çıkmadı bu maçtan önce, hayret ki ne hayret.