Emrah Bakın
Kayıtlı Üye
Geçen sene FB'nin 2 önemli yıldızı vardı. Goedlock ve Blejica... Bu seneki takımın yıldızı yok. Ayrıca Dixon büyük bir takımın PG'si olamaz. Sloukas da öyle. FB kendi ayarında yada daha düşük takımları yener, ancak Khimki ve Real Madrid maçlarında demek istediğim daha net çıkacak. Açıkçası verilen paralar beni çok ilgilendirmiyor. İsterlerse bedavaya alsınlar. Kağıt üzerinde, Real Madrid, Barcelona, CSKA, Efes, Khimki, Pana hatta Olimpiyakos'ın gerisinde şu an. F4 yapabilir mi, elbet yapabilir, uygun bir kimya yakalayabilirse neden olmasın, o apayrı bir konu. Ancak geçen seneki kadroları kağıt üzerinde ben F4 yapıcağım diye bağırıyordu, bu sene o ses yok. Antic'i, Sloukas'ı, Dixon'ı, Datome'yi, Udoh'u fazla büyültmeyin. Kötü oyuncular değil kesinlikle, ama o oyunculardan her takımda var. Sadece ellerinde fark yaratacak, Vesely ve Bogdanovic var. Zaten bu iki oyuncu onları en iyi 8. kadro yapıyor. FB'nin yabancıları da Mercedes değil, Ford desek daha doğru olur. Ben bu sene, F4'de iki Rus takımı bekliyorum. Real Madrid yine F4 yapar. Son takım için 6 takımdan herhangi biri olabilir..Fenerbahçe'nin sıradan bir kadro kurduğunu düşünenlere katılmıyorum.Özellikle Kalinic'le Antic'e verilen ücretler eleştirilebilir ama kağıt üstüneki kadroları Avrupa'nın en iyi bir kaç kadrosundan biri.
Serhat'ı ve Oğuz-Semih'ten birini kadroda tutmamaları EL için önemli olmasa da lig için yanlış strateji.
Delici oyuncu eksikiği var ama o bu eksikliği tölare edebilecek bir kadro potansiyelleri de var.
Emir-Dixon değişikliği.Üstüne Sloukas tercihi oyun kurucu pozisyonunda müthiş bi zenginlik yarattı.Sloukas-Dixon'lı rotasyonun problemli olabileceğini düşünmüştüm ama cuma günü Dixon fark yarattı.Dün de Sloukas sonradan girip eli titremeden attığı üçlükle Daçka'nın fişini çekti.
Lig herşeye gebe ama EL'de final four oynama ihtimalleri final four oynamama ihtimallerinden yüksek