Daha ne istiyorsun işte maçları izleyebileceksinBurak Koç' Alıntı:ben kaydetim.hatta açıldı.açıldı çünkü maç vardı.all-star maçının özeti.sonra kapandı.sonra araştırma yaptım.sadece maç saatlerinde açılıyormuş spormax![]()
Daha ne istiyorsun işte maçları izleyebileceksinBurak Koç' Alıntı:ben kaydetim.hatta açıldı.açıldı çünkü maç vardı.all-star maçının özeti.sonra kapandı.sonra araştırma yaptım.sadece maç saatlerinde açılıyormuş spormax![]()
Aykun Alan' Alıntı:Evet 192. kanalda var.Maç saatlerinde açık diyorsunuz yani öylemi ?
Recep Sarımeşe' Alıntı:Spormax kanalı sadece Euroleague,Eurochallenge ve Tbl maçlarında açık oluyor.Onun dışındaki Premier lig , programlar vb. şeylerde kapalı.
Şu olayı bir an önce anlayalımda bizde uyduya geçelim.
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Recep Sarımeşe":3hz15hkr]Spormax kanalı sadece Euroleague,Eurochallenge ve Tbl maçlarında açık oluyor.Onun dışındaki Premier lig , programlar vb. şeylerde kapalı.
Şu olayı bir an önce anlayalımda bizde uyduya geçelim.
benim içinde :? :?Onur Karakuzu' Alıntı:benim için hiçbir anlam ifade etmedi sanırım üyeliğim yok şimdi açılmayacak mı maç saatlerinde ???
Çok Teşekkür ederim Serkan Abi .Serkan Dursun' Alıntı:Emin Bey;diğer digiturk kanalları varsa o frekanslardan tekrar tarat.Yoksa uydun yeni kanal ekleyemiyordur,baska bir frekansı 11729v15555 şeklinde düzenleyip tarat.Diseq ayarlarıyla oynama.Uydu markasına gore değişik kanal bulma yöntemleri var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.