Bir haberde okumuştum. Çocukla kimse ilgilenmiyormuş, neden kimse beni aramıyor diyormuş. Böyle bir haber vardı. Sonradan ilgilenmişlerdir umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mustafa Sarıgül Keko'nun eğitim masraflarını üstlenmişti yanlış hatırlamıyorsam.Muhtemelen yalandır o haber.Yiğit Pazar' Alıntı:Bir haberde okumuştum. Çocukla kimse ilgilenmiyormuş, neden kimse beni aramıyor diyormuş. Böyle bir haber vardı. Sonradan ilgilenmişlerdir umarım.
Umut Öncel' Alıntı:Mustafa Sarıgül Keko'nun eğitim masraflarını üstlenmişti yanlış hatırlamıyorsam.Muhtemelen yalandır o haber.
ben de bursa dan geldim inşallah kazanırız ne diyelim hem bu maç gündem baya yoğun (doberman, fener,ank, gecekondu) bi de rken gol atarsak deymeyin keyfimizeAlpaslan Koç' Alıntı:gene balıkesırden geldım maça.ıns kazanacagız.
tribundergi: Ankaragücü yönetimi bilet talebinde bulunmadigi icin bugun GS-A.GÜCÜ macinda konuk taraftar yer alamayacak.
Enes Kömürcü' Alıntı:Kewell ter idmanında sakatlanmış, kadrodan çıkarılmış :?