Sultanlar Ligi 1. Hafta | Türk Hava Yolları 3-2 Galatasaray Daikin

Halil Sentürk

Kayıtlı Üye
@Halil Sentürk
2 gün sonra bu sezon lig de en büyük rakibimiz THY ile maçımız var normal sezonda ilk 3 çok zor o yüzden lig aşamasında ana hedefimiz ilk 4 girebilmek burda da en büyük rakip THY ilk maçımız onlar ile kesinlikle kazanmamız gereken ilk devrenin en önemli maçı bizi çok rahatlatır alırsak tek sorunumuz Yuan bugün ilk antremanına çıkacak maça tam hazır çıkamayacak mallesef iki antreman yapıp maça çıkacak çünkü kesinlikle almamız lazım ilk devrenin en önemli maçı ilk maçımız.THY tarafında da Dalderop sakat Degradi as smaçör olacak ve şuan çok yetersiz ne geride ne önde iş yapıyor baya zarar veriyor takıma Yuan bizim için eksi ama onlarda da Dalderop yok.

Galatasaray
Eylül
Akimova
İlkin Sylla
Yuan Yasemin
Ayça

THY
Sıla
Lazareva
Derya Degradi
Baijens Beyza
Melis

İki takım bu şekil başlar gibi sadece bizde yuan hazır görülmezse pasöre britt ortaya janset koyulabilir ama ben oynayacağını ve bu kadronun çıkması gerektiğini düşünüyorum.İki takımda birbirine çok yakın güç olarak çok zevkli bir maç olacak kimin alacağını kestirmek çok zor ve iki takımda lig de en önem verdiği hedef maça çıkacak çok zevkli bir açılış olacak bizim alacağımızı düşünüyorum ama THY de bize güç olarak yakın bir takım kim daha formdaysa o alır.

Yuan ile başlamaz. Britt, Sylla ve Vita oynar.

04.10.2026 Pazar
Burhan Felek Voleybol Salonu
19:00
Trt Spor

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Voleybolda da sezonu direkt hedef maçlardan biriyle açıyoruz. Her sezon bütçesi itibariyle hedefleri yukarı koyan ama genelde ulaşamayan Thy, bu sene bu yatırımların karşılığını almak için daha da iddialı oyuncuları kadrosuna kattı. Anna Lazareva, Derya Cebecioğlu, Beyza Arıcı, Nika Daalderop, Sıla Çalışkan, Indy Baijens, Bojana Milenkovic kadrodaki dikkat çeken isimler. Ligde ilk dört yarışında direkt rakiplerimizden biri.

Biz ise geçtiğimiz sezonki ana iskeleti koruduk. Pasör çaprazına Akimova gibi önemli bir transfer gerçekleştirdik. Smaçör bölgesinde ise ayrılan oyuncuların yerine sadece Melisa Bükmen’i kattık. Geçtiğimiz sezonda yaşanan smaçör sıkıntısını düşününce hem lig hem Şampiyonlar Ligi’nde bu rotasyon yeterli olacak mı göreceğiz. Bir diğer konu ise pasör bölgesindeki durum. Bongaerts geçtiğimiz sezon, ilk sezonki performansına erişemedi. Yerli oyuncu olarak ise Buse veya Sıla gibi isimler beklerken Eylül transfer edildi. Mehmet Cibara’nın son açıklamalarına da bakacak olursak şu anda bir transfer için girişimimiz yok.

Zor bir maç olacak. Lig adına direkt hedef maçlardan birini oynayacağız. Takımın durumunu açıkçası bende çok merak ediyorum. Umarım kazanarak başlarız.

THY kazanır.

Bugün ne olursa olsun almamız lazım çok çok krıtik ilk devrenin direkt en önemli maçı ile başlıyoruz.

THY 'de Derya'nın gergin ve antipatik tavırlarını fark eden oldu mu? Amaç nedir?

Akimova fena bir şey. Sylla çok kötü oynuyor. Akimova hayran bıraktırdı kendisine. Janset de fena değil şu ana kadar.

Sylla çok kötü gününde.

İyi ki Sıla'ı almamışız. Allah korumuş rezil paslar atıyor.

Son düzenleme:
Vita Akimova maaşallah. Janseti beğendim. Hakem çok hata yaptı

Sylla dünya yıldızı sözde bizde birkaç maç dışında vasat oynuyor Sarah Franklin'i alamamak büyük hata olmuş ve pasör yedeği daha kaliteli olabilirdi

yedekten oyna girip fark yaratacak biti yok suan iyi bi yedek olsa sylla yerine alabilirdik

Smaçör ikilisi Derya ve milenkovic olan takıma yenilirsek yazık yani… milenkovic adlı çöp bile sayı buluyor bloğumuzdan bu ne rezillik! Akimova tek opsiyon oldukça düşen bir Pç smaçörlerden hücum katkısı gelmedikçe o da hatalar yapacak.

Sylla kötü, bongaerts hiç ortayı kullanmıyor dolayısıyla hücum akimova ile ilkine bakıyor, akimovada yüzde biraz düşünce gitti set. Ortayı kullanmamız lazım

Sylla ve hoca bir çuval inciri berbat edecek gibi duruyor...

Geri