Sultanlar Ligi 1. Hafta | Türk Hava Yolları 3-2 Galatasaray Daikin

😂 defalarca kez gsnin nadiren olabildiği yerleri oynamış kadın mı o seviyede değil? Sylla iyi oynuyor diyen de yok. Ama seviye işine hiç girmemek lazım:)
Spor takimlarinin çok farklı dinamikleri olabilir. Bazen takım iyi yapar oyuncuları yada koçlari. Obradovic herzaman iyi takımları yönettiği için başarılı oldu başalti kadrolu partizan kadrosunda rezil rüsva olup oyuncular tarafından dövülmedigi kaldı. Mourinho kariyeride çok farklı değil. Kadın basketbolda Uber yıldızlı taurisili kadro hicbirsey kazanamadı ancak zellous ve sebnemli kadro her kupayı süpürdü. Geçen sene fb final serisinde orroyu kesip arelya ile devam edince kupayı kazanabilecek pozisyona getirdi. Galataasaray seviyesini kadın voleybolda sylla üzerinden kucumsemekte haklısın ancak spor takımlarının dinamiklerini bilmiyorsun.

Ben Sylla iyi oynadı mı dedim? Sylla tam da bemim beklediğim gibi oynuyor geldiğinde beri,.. Fazlasını bekleyen sizlersiniz. Dolayısıyla hayal kırıklığına uğrayan da.

Beyza 7 blokla oynarken yasemin 0 blokla maçı bitirmiş bunun açıklaması olamaz. Bi şekilde antrenör buraya müdahele etmeliydi ve sete Eylül Aki wyy ile başlamalıydı

Gizem, sen herhalde herkesin söylediği şeyin aksine bir şeyler söylemek ve yazmak için giriyorsun bu foruma. Görünen diğer bir durum da şu ki; sen GS yenildiği zaman hep mutlusun, neşelisin, millete gülerek alaylı yanıtlar yazıyorsun ve ısrarla Galatasaraylı olduğunu yazıyorsun. Azılı bir İlkin düşmanısın, fanatik bir Sylla sevenisin vs vs. Herkesin ak dediğine kara diyorsun. Sahi sen ne yapmaya çalışıyorsun? Şu amacını tam olarak bir yazıver de sen de rahat et, tüm forum ahalisi de rahat etsin. Herkesi bilmem ama beni fazlasıyla rahatsız ediyorsun, fakat nasıl oluyorsa forum yönetiminin koruması altındasın. Anlatsana, bu nasıl oluyor?

Gizem, sen herhalde herkesin söylediği şeyin aksine bir şeyler söylemek ve yazmak için giriyorsun bu foruma. Görünen diğer bir durum da şu ki; sen GS yenildiği zaman hep mutlusun, neşelisin, millete gülerek alaylı yanıtlar yazıyorsun ve ısrarla Galatasaraylı olduğunu yazıyorsun. Azılı bir İlkin düşmanısın, fanatik bir Sylla sevenisin vs vs. Herkesin ak dediğine kara diyorsun. Sahi sen ne yapmaya çalışıyorsun? Şu amacını tam olarak bir yazıver de sen de rahat et, tüm forum ahalisi de rahat etsin. Herkesi bilmem ama beni fazlasıyla rahatsız ediyorsun, fakat nasıl oluyorsa forum yönetiminin koruması altındasın. Anlatsana, bu nasıl oluyor?
İstediğin kadar rahatsız olabilirsin beni ilgilendirmez ben papağan gibi aynı şeyleri söylemedim hiçbir zaman senin voleybol anlayışınla benimki aynı olmak zorunda da değil zaten ben buraya Ali alpar ile aynı şeyleri düşünme ayrıcalığına ulaşmak için yazmıyorum :) forum kuralları da ilkin sever ve anti sylla olmak gibi şeyler içermiyor bildiğim kadarıyla :)

Ben başından beri Sylla Galatasaray için son derece yanlış bir isimdi diyen birisiyim. Çok enteresan şu an maruz kaldığım muamele. :D

Geri