Sydney Taylor konusunda beklentiyi çok yüksek tutmamak gerektiğini düşünüyorum...Artıları kadar eksileri de olan bir oyuncu...Eksilerine bakacak olursak öncelikle istikrar konusunda bence soru işaretleri var, şut istikrarı yok, bir maç %60 la atarken diğer maç % 10'la bitirebiliyor ...İki maç üst üste aynı ritmi bulamadığı çok zaman var...Asist ve ribaund katkısı neredeyse hiç yok...Artıları ise öncelikle soğuk kanlı kalabiliyor...Savunmada elit bir savunmacı olmasa da istekli, bir kara delik değil, pozisyon bilgisi de fena değil...Bence Sydney mi bizim için biz mi Sydney için daha büyük şans derseniz biz Sydney için daha büyük şansız...Takımda elit seviyede dört uzun var...Ribaundlara çok ciddi destek vermesi gerekmeyecek...Uzunların skorer vasıflı olması alanın açılmasını ve Sydney'e daha rahat pozisyon doğmasını sağlayacak...İki iyi oyun kurucu ile oynayacak bu nedenle hem topla çok haşır neşir olmasına gerek kalmayacak hem de kendisine güzel setler hazırlanabilecek...Ben Sydney'den ziyade Salaün için heyecanlıyım...Avrupa basketbolunu biliyor olması, oyunun her alanında katkı verebiliyor olması beni J. Salaun konusunda daha çok heyecanlandırıyor ama öyle ya da böyle çok iyi bir kadro kurulduğunu düşünüyorum...Özellikle pota altı efsane...