G
Guest
Re: Galatasaray-Oyak.R(Küçülmeye izin yok)
Gelirsin sen, yeterki iste!Alperen Kaplan' Alıntı:Öyle deme abi, imkanım hiç yok.![]()
Gelirsin sen, yeterki iste!Alperen Kaplan' Alıntı:Öyle deme abi, imkanım hiç yok.![]()
Fatih Terim ile akrabalığım yokMehmet E. Güneş' Alıntı:Eyüp Abi sizin Fatih Terimle bir yakınlığınız var mı? cidden merak ediyorum.
motivasyon konusunda son derece başarılısınız, keşke bizim okulun rehber hocası siz olsaydınız![]()
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Şu Oyak maçına özel bir motivasyon sağlayarak tribünleri doldurabilirsek, bu sezon için bir çok şeyi olumlu etkileyeceğimizi düşünüyorum!
Hep beraber omuz omuza o salonu doldurup, oyuncularımıza ne kadar büyük bir camia'ya hizmet ettiklerini gösterelim diyorum!
Omuz omuza olacağız o zaman dostumÇağlar Şentürk' Alıntı:Orda olucaz sevgili Eyüp.Pes etmek yok.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Sonraki gün gazetelerin başlıklarını düşünemiyorum!!
Küçülmeye tepki gösteren Galatasaray taraftarları A.İpekçiyi hınca hınc doldurarak yönetime biz buradayız mesajı verdiler!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.