asıl bızım mac cumartesıye alınırKerem SEÇER' Alıntı:Bence Efes'in lobisiyle bizim Avrupa maçı Çarşamba'ya alınır![]()
Munise Evci' Alıntı:bu maci NTV verecek snrm...ama bende NTV int cekmiyo artik
Netten NTV gecen mac saatinde bakmaya calistim buffering berbat neyapcaz ben ya guselim maci yine izliyemicem![]()
Uğurcan Günel' Alıntı:tbl.org.tr de maçımız cumartesi saat 17.00 de gözüküyor. Sanırım beklediğimiz değişiklik gerçekleşti. Bir de yine aynı sitedeki puan durumunda bizim bir maç fazla mağlubiyetimiz gözüküyor. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçımızı kaybetmişiz gibi gösteriyorlar, umarım kısa zamanda bu hata düzeltilir. Aynı hataya bugün Sky Turk'teki basketbol programı da düştü.
Fırat Aydın' Alıntı:[quote="Uğurcan Günel":2ee61zvg]tbl.org.tr de maçımız cumartesi saat 17.00 de gözüküyor. Sanırım beklediğimiz değişiklik gerçekleşti. Bir de yine aynı sitedeki puan durumunda bizim bir maç fazla mağlubiyetimiz gözüküyor. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçımızı kaybetmişiz gibi gösteriyorlar, umarım kısa zamanda bu hata düzeltilir. Aynı hataya bugün Sky Turk'teki basketbol programı da düştü.
Kendimi kaybettim herkese gider yapıyorum salon dolsun diyeAlen Hekimbas' Alıntı:Bende uzun bir zaman sonra takımımızı desteklemek için İpekçide olacağım zaten kime sorsak maça geliyor gerçi uA forumundaki Eyüp Yıldız faliyeti sonrasında maça gelmemek sıkar biraz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.