TBL 16. Hafta │ Galatasaray MP 63 - 58 Olin Edirne

shumpert varmı kadroda

Mactan ziyade özelikle savovic'i izliyorum . Gerek savunmada gerekse hucumda gercekten kusursuz oynuyor . Belki tuttugu adamın polat kocaoglu olmasınında etkisi olabilir ama bu gun cok efektif oynuyor .

tbf.orgdan deneyin. orası calısıyor.

Adamakıllı link çıkmadı internette. Varolanlar justin o da premium istiyo. Düzgün linki olan yollayabilir mi özelden.

bana da luften

Alıntı Onur Büyüktepeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adamakıllı link çıkmadı internette. Varolanlar justin o da premium istiyo. Düzgün linki olan yollayabilir mi özelden.
Aynı şekilde bende alabilir miyim 1 tane

+1

Arkadaşlar bir link lütfen...

Reha özü biri durdursun...

İlk yarı 33 27 öndeyiz.

ilk yarı sonucu 33-27 öndeyiz. en skorer oyuncumuz 6 sayı ile lucas. ilk yarı itibarıyla sahaya giren 10 oyuncumuz skor katkısı yaptı.

Sinan kardeş
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
adresinden canlı skor ve istatistik takibi yapabilirsin. Kızma, herkes maçı seyretme hevesinde.

Ben maci ligtv3'den izliyorum zaten diger arkadaslar icin söylüyorum ., Burası canlı anlatım yeridir link isteme degil .

Shumpert'ın durumu canımı sıkıyor.

Shumpert'ın durumu canımı sıkıyor.

Giderek düsen formu gözlerden kacmıyor . Bundan iki sene önceki görüntüsüyle uzaktan yakından alakası yok . Seneler gectikce ayakları iyice yavaslamaya basladı .

Shipp'in su maclarda sazı eline alması lazım . Tamam cok iyi savunmacı yüregiyle oynuyor eyvallah ama attıgın bir üclükde girsin kardeşim . 38-35 gerideyiz .

35-35 oldu
resmen dökülüyoruz
bir türlü maça konsantre olamadık

İkinci yarıya kötü başladık.

38-38 Lakovic . Kenarda cırpınan olin kocuna gelsin bu .

42-38 shipp

Geri