Re: Alpella: 81 - Galatasaray: 78
caferağa"ya doğru yürürken...
caferağa"ya doğru yürürken...
evetAykun Alan' Alıntı:son resimde sağdan 2.arkadaş cola turka ayın golü yarışmasında arda turanla yemek yiyen arkadaş değilmi.ben onu her maçta görüyorum
O senin sanssızlığın kanqaOnur UNCU' Alıntı:Bu sefer de saçım inmiş.Düzgün çıksam kolumu kesecem.![]()
Onur UNCU' Alıntı:Bu sefer de saçım inmiş.Düzgün çıksam kolumu kesecem.![]()
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:[quote="Onur UNCU":32olut7e]Bu sefer de saçım inmiş.Düzgün çıksam kolumu kesecem.![]()
Onur UNCU' Alıntı:Fotoyu görünce o ana geri dönüp Gökçe'nin yanaklarından asılası geliyor insanın.![]()
O seviye şirin çıkmış.
Onur UNCU' Alıntı:[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":qiidzdwq][quote="Onur UNCU":qiidzdwq]Bu sefer de saçım inmiş.Düzgün çıksam kolumu kesecem.![]()
Burak Barut' Alıntı:2 Sene Avrupa Ümitler Şampiyonasını İzmir'de Murat Hoca izlemeye gitti ve elimizdeki Serhatla sözleşme yenilemedi . ! Gitti Cemal'i aldı 2 hafta izledi ve sadece Cemal'i aldı bu haftaki performansıyla Murat Hoca'nın scout olarak sınıfta kaldığını belirtmekten mutluluk! duyuyorum.
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Burak Barut":2lg4jcdi]2 Sene Avrupa Ümitler Şampiyonasını İzmir'de Murat Hoca izlemeye gitti ve elimizdeki Serhatla sözleşme yenilemedi . ! Gitti Cemal'i aldı 2 hafta izledi ve sadece Cemal'i aldı bu haftaki performansıyla Murat Hoca'nın scout olarak sınıfta kaldığını belirtmekten mutluluk! duyuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.