Türkiye Ligi'ndeki ev sahibi olduğumuz maçlarda ki başlıkları ben açtım bu sezon uğurum devam eder inşallah, konu kilitlencek tabii Avrupa maçımızdan sonra konuşmaya başlarız-
Saim Karakuzu' Alıntı:takim yorgun olacak mac neden pazar degil ki neyseki bayanlarda iyi seyirci olur .
Doğrudur,şikayet edecek yüzüm yok.Burak Barut' Alıntı:Yıllarca uyudun gitmedin şimdi görev zamanı Onur Bey![]()
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Hareketlendirmek gerek.
Formanın hakkını veren aslanlarımızın yanında olmak gerek
Kimler geliyor forumdan
evet alabilirsin.Sinan ÖĞÜT' Alıntı:arkadaşlar merhaba size bi kaç sorum olcak..
birincisi ben bileti yarın salondan alabilirmiim orda bilet satışı varmı ..,ikincisi eminönünden salona nasıl gelebilirim...
Sirkeci garından Sirkeci-Halkalı trenine binip Kazlıçeşme durağında ineceksiniz.5-10 dk yürüyerek salona ulaşırsınız.Salona ulaşımın en tatlı yolu.Keşfettiğimden beri gayet mesudum.Sinan Öğüt' Alıntı:arkadaşlar merhaba size bi kaç sorum olcak..
birincisi ben bileti yarın salondan alabilirmiim orda bilet satışı varmı ..,ikincisi eminönünden salona nasıl gelebilirim...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.