E
Emin Doğanca
Re: TBL | GALATASARAY C.C. - Banvit | 4 Aralık Cumartesi 15
Ya şu orta saha faciasını bir ben izleyemedim herhalde
Videosu var mı ?
Ya şu orta saha faciasını bir ben izleyemedim herhalde
Videosu var mı ?
Savas Karadag' Alıntı:Cahildim dünyanın rengine kandım.
Doğarken kulağımıza fısıldadılar ki, gökkuşağı yedi, yerküre ise bin bir renk. İki adet göz verilmişti bize, bu renk çeşitliliğini ayırt edebilelim diye. Algıda secicilik yer ettiği andan itibaren gözler rehber olacaktı, renklerin dünyasında hayati yaşamaya.
Cahildik kandık.
Maviyi tanıdık gökyüzünde ve yeşili çimende, beyaz duru, siyah ise asildi. Yelpaze öyle genişti ki, turuncu portakalda, mor menekşede güzeldi.
Renkler âlemi, hayati gözleriyle görenlerin hayal bahçesiydi.
Hâlbuki bazı gönüller iki esas bellemişlerdi kendilerine, bir göz sarıyı, bir göz kırmızıyı seçerdi, varlık sarı yokluk kırmızıydı, yokluk sarı, varlık kırmızı.
Ne sarı yalnızken anlamlıydı, ne de kırmızı.
Güneş batarken kırmızıya, sonra tekrar doğarken sarıya dönmesi gibi, başlayan gün sarı, başlayan gün kırmızıydı.
Sonra sevda kapladı yerküreyi, yerküre gönülden ibaretti, pay oldu kırmızı ve sari paydaydı, bir kesrin sonucu hep mi Galatasaray çıkardı?
Artık renkler iki adet, ancak inanç tek, hedef tek, umut tek.
O maça dair yazılanlar artık tarihe düşülmüş ufak notlar, önümüzde tarihi yeniden yazma sansı, 'öteki' yi bir tarafa bırakıp, sarıyla kırmızıyla ileriye doğru bir adım atabilmek adına.
Tek ihtimali olan insanların hikâyesi mi; ?Galatasaray adının olduğu yerde her zaman umut vardır mı? yoksa hayatı sarı-kırmızı görme mertebesine ulaşmış olanlar için,?sevdayı doyasıya yaşama zamanı mı??
Yarın Banvit,
Sevdanıza sahip çıkın..
Onur Yavuz' Alıntı:Erhan Bey, Abdi İpekçi´yi tam olarak ben de bilmiyorum. İstanbul´da ikamet edenlerden birisi tarif ederse daha sağlıklı olur.
Bağırmayı düşünmüyorsanız, saha içinden alabilirsiniz bileti ama bağırmayı düşünüyorsanız saha içi pek uygun değildir FB maçları hariç.
Nafız Erhan Balcı' Alıntı:onur bey istanbul'a yeni taşındım.bundan sonra da işim gereği en az 10 sene burada olacağım.
basketbolu severim.galatasaray'ın basket takımına da özel bi ilgim vardır.ama önceden uzak bi şehirde oturduğum için anca medyadan ve bu forumdan takip edebildim takımı.abdi ipekçi'de izlediğim tek maç dee brown'un olduğu sene liderken oynayıp yenildiğimiz efes maçıydı.o yüzden salon hakkında hiçbir bilgim yok.nereden maç iyi izlenir.gişelerde bilet bulabilir miyim bilmiyroum.eğer bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
biletix'in internet sitesinde saha içi olarak 107 ve 109 görünüyor.107 pota arkası imiş ama 109 nere bilmiyorum.tribün olarak da numaralardan bişey anlamadım.varsa tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.bir de ulaşım konusunda bilgi verirseniz sevinirim.levent'te oturuyorum.max 10-15 dk içinde zincirlikuyu metrobüs, taksim meydan, beşiktaş meydan ve mecideyeköy meydan'da olabilirim.hangi rota üzerinden gelirsem en kısa ve kolay şekilde ulaşabilirim?
Onur Yavuz' Alıntı:Bağırmayı düşünmüyorsanız, saha içinden alabilirsiniz bileti ama bağırmayı düşünüyorsanız saha içi pek uygun değildir FB maçları hariç.
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":1uxtjlbd]
Bağırmayı düşünmüyorsanız, saha içinden alabilirsiniz bileti ama bağırmayı düşünüyorsanız saha içi pek uygun değildir FB maçları hariç.
Çok yaraladı bu lafların beni OnurSühan Cem' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":q4887rp9]
Bağırmayı düşünmüyorsanız, saha içinden alabilirsiniz bileti ama bağırmayı düşünüyorsanız saha içi pek uygun değildir FB maçları hariç.
Sühan Cem' Alıntı:Geçen sene biz küme düşelim diye ellerinden geleni yaptılar. Bazı maçlara yedek akdro ile çıktılar. Banvit kesinlikle sempatimi toplayacak bir takım değil. Orhun Ene de benim için ilah iken artık nefret edilesi boyutta biri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.