Tibet Görener

Ozan K.Ş.

Moderator
@Ozan K.Ş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

nedense tibete karşı içimde ekstra bir hoşgörüsüzlük var. evet galatasaray seviyesinde değildi, yüksek ihtimalle kendisi de bunu kabul ediyordu ancak geçen sene ankara'daki türk telekom maçında bacaklarını çekememesi, atletizm olarak çok kötü görünmesi üzerine denediği 4-5 üçlüğün hepsini de kaçırması sonrası bu forma ile oynadığı maçlarda (özellikle yakup koç dönemi) maçı izlemeye bile dayanamıyordum. nitekim heyecanlı bir maç ve maç sonu olmasına rağmen sahada tibet'e kilitlenmiştim ve gerçekten kötü bir basketbolcu olduğunu düşündüm.

biz galatasaray'ı sahada görünce heyecanlanıyorken bu formayı giyip de savunmada gayret göstermeyen, fiziksel olarak bitik olan oyunculara tahammül edemiyorum. bence kendisi kesinlikle süper lig düzeyinde bir oyuncu değil, bundan sonraki kariyerinde de 1.ligde oynayacaktır, arkadaşlarına da ortamda zamanında galatasaray forması giyen basketbolcu olarak caka satar.

Geri