maç gs tv de olacakmı acaba..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kesinlikle kızlar onca olumsuzluğa, yönetimsel hatalara, boşvermiş yöneticilere rağmen hala dimdik ayaktalar. Hak edenlere hak ettiği desteği hiç olmazsa ŞAMPİYONLUK yolunda verelim. fener taraftarı bizim abdi ipekçide 10.000 kişi ile yaptığımız taraftar baskısını hiç bir zaman yapamadı. En önemlisi takımları kötü gittiği zaman onları ayağa kaldıramadı. Bizim o salonu onlar için, içinden çıkılmaz bir kapana dönüştürüp kızlarımıza yanlarında olduğumuzu göstermemiz lazım. Kimse mazeret aramadan şimdiden organize olup ne kadar kişiye ulaşırsa o gün salonu doldurmamız o kadar kolaylaşır. Ben kendi adıma 3 saat içinde 10 arkadaşımdan kesin söz aldım. Benim zaten kombinem var. Önümüzdeki ilk maçta tbf, şakşakçı medya ve alayına büyük bir şok yaşatmalıyız. Bu galibiyet için hepinize teşekkürler Dişi Aslanlar...maçı kazandık hala ne bu umutsuzluk.. şu anda yapılacak tek şey var.. abdi ipekçide bayanlar ligi tarihinin en büyük en kalabalık en etkileyici taraftarını toplayıp, gerekiyorsa kızların yetmediği yerde taraftarla onları salona gömmeliyiz.. elimize gelen bu fırsatı salonu boş tutarark lütfen kaçırmayalım.. ne yapıyorsanız yapın tuttugunuzu bu maca getirin.. 10 bini görsün bu salon
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.