Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
![IMG_5501[1].jpg IMG_5501[1].jpg](https://gsbasket.org/forum/data/attachments/0/225-1b7415429bb0cb690413d9fb147c1265.jpg?hash=G3QVQpuwy2)
Hakem 1 atis 1 teknik faul calmid alba hala hucum faul alma riskiyle iceriyi zorluyor ve aliyor.Birazcik mantikli dusunebilse o hucum sut dener.
Alba'dan oyuncu olmaz zaten, senin kadar kafası çalışmıyor. O MVP ödülleri, kazandığı başarılar falan da hep torpille. UMMC'ya 29 atıp seni finale taşırken de topun içinde metal, potada ise mıknatıs varmış.
Yarın serinin en kritik maçına çıkacağız. 2. maçı biz kazanırsak %90 Şampiyon oluruz. Yarınki maçı FB'nin kazanması halinde ise %75 FB'nin ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. O yüzden yarın salon full olmalı. Bu takım hakkettiği desteği almalı!
Katılıyorum. Ayrıca Alba'nin en iyi yaptığı şeylerden biri içeri penetre edip basket faul almak bence. Bunu sakatlanmadan önce mükemmel düzeyde yapıyordu. Orada da savunmaya faul çalınmalıydı. Hakem yanlış karar verecek diye kendi oyun karakterine uyan birşeyi yapmaması mı gerekiyor yani?Alba'dan oyuncu olmaz zaten, senin kadar kafası çalışmıyor. O MVP ödülleri, kazandığı başarılar falan da hep torpille. UMMC'ya 29 atıp seni finale taşırken de topun içinde metal, potada ise mıknatıs varmış.
Yarın serinin en kritik maçına çıkacağız. 2. maçı biz kazanırsak %90 Şampiyon oluruz. Yarınki maçı FB'nin kazanması halinde ise %75 FB'nin ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. O yüzden yarın salon full olmalı. Bu takım hakkettiği desteği almalı!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.