Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sadece 8 üçlük atmışlar, sanki daha fazla atmış gibilerdi.. Güzel maç oldu, üçüncü çeyrekte daha iyi savunma yapınca fark açıldı.. Şebo 2 maçtır sayı atamıyor ama bu maçta savunması çok iyiydi, top çaldı, blok yaptı, tek eksiği sayı idi, o da olur umarım, özellikle finalde ondan gelecek ekstra üçlüklere ihtiyacımız olacak.
Şimdi sıra Adana'daki maçta.. Heyecanla 22 Nisan'ı bekliyorum![]()
Ben deŞampiyon takımı görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım bilet bulurum, iş yoğunluğundan ötürü maçtan önce bilet alabilmem zor. İnternetten alabiliyor muyuz acaba biliyor musunuz?
Geçen pazar arkadaş ile maçı konuşuyorduk. Sonra konu tabii anlamlandıramadığımız teknik faule geldi. Üşenmedim, buldum o anı:
[video=vimeo;92448192]http://vimeo.com/92448192[/video]
İnsan şüphelenmeden duramıyor, acaba bunlar final serisi için bir işaret mi :/
Teknik faul aldığı pozisyonu sordum Işıl'a. Neden olduğunu bilmediğini ve hakeme sorunca da doğru düzgün bir cevap vermediğini söyledi. Pozisyonda birşey dedin mi diye sordugumda, Esra kolunu çektiği için sadece "hey" dediğini söyledi. Zaten o yüzden pozisyondan sonra o kadar ısrar etmiş neden çalmış diye sormuş.
Malum final yaklaşıyor! Bu sene hakkımızı yiyemeyeceksiniz ona göre şimdiden söyleyelim!
Uzun zamandır finalleri takip ediyorum hatırlayamadığım bariz hatalar var ama geçen sezonkiler hala aklımda.Resmen adamlar hücüm ettirmediler bize.Top taşımalar, saçma sapan steps kenarları, çalınmayan fauller, oyuncuya dokunmamamıza rağmen çalınan fauller... Bu senede aynısını bekliyorum açıkcası.Hatırladıkça midem bulanıyor....Ama kızlarımız o kadar büyük yürekli ki bu sorunu bu sene aşacaklarını düşünüyorum...
Bu takım şampiyon olacak, ne hakemler nede federasyon bunu engelleyemez...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.