Salonda İsmail Şenol'a küfür eden adamlar daha düne kadar kim olduğunu bile tahminen bilmiyorlardı. Birileri hedef gösterdi şu adama küfredin diye, bizim de ahlaksız insanlarımıza gün doğdu ana avrat sayıp sövmek, desarj olmak için, ayıptır!!! Çocuk resmen ağladı gözümüzün önünde...
Mağlubiyeti sonuna kadar hak ettik, bence iyi de oldu. 10-15 sayı fark yapman gereken bir maçı kendi elinle son topa bırakırsan olacağı budur zaten.. Sete set savunmada rakibi bu kadar durdurmuşken, sadece yaptığın amatörce top kayıpları neticesinde boş fastbreak lerle adamları maç içinde tutarsan böyle olur, Allah'ın sopası yok.. Carlos'un 30dk üzerinde oynadığı her maçta olduğu gibi maç sonunda yine hiç bir şey üretemedik ve kaybettik. Rakiple arandaki fark, adamlar iyi yada kötü takım oyunu oynarken, sen sadece bir oyuncunun eline bakıyorsun, üstelik yaşı ve fiziksel durumu ortada olan bu oyuncuyu da neredeyse 40dk sahada tutuyorsun... Bu yüzden maçta ne kadar kızsam da Carlos'a da bir şey diyemiyorum.. Yenilginin tek sorumlusu Ergin Hoca'dır bana göre... Faul yapma konusunda da yazan arkadaşlara %100 katılıyorum, 21sn kala faul yapmamız lazımdı. Baskı altında rakibin 2de 2 atacağı şüpheli olan, atsalar bile son hucümün bize kalacağı, en kötü ihtimalle maçın uzatmaya gideceği bir durumda, faul yapmamanın mantıklı bir açıklamasını bana kimse yapamaz... Ergin Hoca'nın kariyerine ve vizyonuna hiç yakışmayan bir yönetimdi, ben başka bir sorumlu bulamıyorum dünkü mağlubiyete....