Fatih Bulut
[ ]
Hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İlk 2 demek daha doğru olur. Şuanda kadromuz son 6-7 senenin en iyisi diyebiliriz. Uzun süre sonra hatta seneler sonra ilk defa favori olarak Fener maçına çıkacağız. Bu sezon en az 1 kupa bekliyorum. Kadro iyi paramızda var belli ki geriye be kaldıPota altımız gayet iyi görünüyor. ilk 3 içinde olabilir miyiz bu sezon ?
Neye, kime göre biz favori olarak çıkıyoruz?İlk 2 demek daha doğru olur. Şuanda kadromuz son 6-7 senenin en iyisi diyebiliriz. Uzun süre sonra hatta seneler sonra ilk defa favori olarak Fener maçına çıkacağız. Bu sezon en az 1 kupa bekliyorum. Kadro iyi paramızda var belli ki geriye be kaldı
Ne favorisi ya? Dalga mı geçiyorsunuz?İlk 2 demek daha doğru olur. Şuanda kadromuz son 6-7 senenin en iyisi diyebiliriz. Uzun süre sonra hatta seneler sonra ilk defa favori olarak Fener maçına çıkacağız. Bu sezon en az 1 kupa bekliyorum. Kadro iyi paramızda var belli ki geriye be kaldı
Ozan bey yabancı skorer guard konusunda bi gelişme var mı?#72 numara
Hayırlı Olsun![]()
En azından tek oturmuyor sevdiği bir arkadaşıyla aynı takımda oynuyor….Oturacak diye mi dünya kadar para verdik? Neden oynamıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.