Salih Gözmen
Kayıtlı Üye
Re: TK | Erdemir-Galatasaray (C.Tesi 15:00) Kupaya 1 var!
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Yikin otobusu,ziplayin icinde,yolculari uyandirin,sallayın otubusuCan Akogul' Alıntı:izmir yolundan selam herkese. Otobuste wıfı varmış,helal. İzmırde fınalı gorucez ınsallah. Fınalde fb yi ıstıyorum.
Yikin otobusu,ziplayin icinde,yolculari uyandirin,sallayın otubusuKazim Dalbasti' Alıntı:[quote="Can Akogul":1ow3urmp]izmir yolundan selam herkese. Otobuste wıfı varmış,helal. İzmırde fınalı gorucez ınsallah. Fınalde fb yi ıstıyorum.
Yikin otobusu,ziplayin icinde,yolculari uyandirin,sallayın otubusuKazim Dalbasti' Alıntı:[quote="Can Akogul"55diz2t]izmir yolundan selam herkese. Otobuste wıfı varmış,helal. İzmırde fınalı gorucez ınsallah. Fınalde fb yi ıstıyorum.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Vallahi Mert beyin eli çok uğurlu geldi bize 2 kurayıda o çekti. Bu arada Mert beyden aldığımız bilgilere göre Graves ve Milo'nun az da olsa oynama ihtimalleri varmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Paylaş → Ana Ekrana Ekle
Menü (⋮) → Ana ekrana ekle