S Selçuk Kahveci Kayıtlı Üye Katılım 16 Eyl 2008 Mesajlar 1,157 Yaş 40 @Selçuk Kahveci 22 Eki 2009 #21 hayırlı olsun başarılar bol para kazanmak ümidiyle sizlere güveniyoruz. yoksa paraları geri isterim ona göre
hayırlı olsun başarılar bol para kazanmak ümidiyle sizlere güveniyoruz. yoksa paraları geri isterim ona göre
Ferhat Yeşiltaş Kayıtlı Üye Katılım 14 Mar 2008 Mesajlar 1,247 Yaş 43 @Ferhat Yeşiltaş 22 Eki 2009 #22 Tasarımı biraz daha düzenlerseniz, menüler falan eklenirse çok daha güzel olacaktır site. Bu haliyle biraz fazla karışık görünüyor..
Tasarımı biraz daha düzenlerseniz, menüler falan eklenirse çok daha güzel olacaktır site. Bu haliyle biraz fazla karışık görünüyor..
Nilay Kızılok Kayıtlı Üye Katılım 19 Eki 2004 Mesajlar 2,566 Yaş 49 @Nilay Kızılok 22 Eki 2009 #23 daha açılalı 2 gün oldu biraz sabredin.
Anıl Mehmet Yıldırım Yönetici Katılım 15 Eki 2007 Mesajlar 3,910 Yaş 32 @Anıl Mehmet Yıldırım 22 Eki 2009 #24 İyi gözüküyor valla site .
Pınar Filiz Kayıtlı Üye Katılım 3 Ara 2008 Mesajlar 591 Yaş 35 @Pınar Filiz 22 Eki 2009 #25 siteye içerik girmek için yardım gerekirse yardım edebilirim eyüp abi.joomladan az biraz anlarım.
G Guest 22 Eki 2009 #26 Pınar Filiz' Alıntı: siteye içerik girmek için yardım gerekirse yardım edebilirim eyüp abi.joomladan az biraz anlarım. Genişletmek için tıkla ... Pınar yardımlarını bekliyoruz! Bana ulaş lütfen!
Pınar Filiz' Alıntı: siteye içerik girmek için yardım gerekirse yardım edebilirim eyüp abi.joomladan az biraz anlarım. Genişletmek için tıkla ... Pınar yardımlarını bekliyoruz! Bana ulaş lütfen!
G Guest 22 Eki 2009 #27 Arkadaşlar! Sitemize tahminde bulunmak isteyenler, cafeklann@hotmail.com adresine mail atabilir. Fakat yazınızın özenli ve hatasız olması gerekiyor. Kodları ve handikapları oranları yazarak göndermenizi istiyoruz.
Arkadaşlar! Sitemize tahminde bulunmak isteyenler, cafeklann@hotmail.com adresine mail atabilir. Fakat yazınızın özenli ve hatasız olması gerekiyor. Kodları ve handikapları oranları yazarak göndermenizi istiyoruz.