Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Teşekkürler Sercan ama Ibakayı takas etmeği düşünmüyorum çok ekstrem bir teklif gelmedikçe..

Matt Barnes ve inanılmaz istatistikleri. J.Crawford'dan snra 2. piyango oldu benim için.
Bu hafta ki kurbanım Sühan abi :)

Salmonsu aldım ama PF C eksikliğinden 2 gün 2 oyuncumu oynatamıyodum o yuzden yeniden göndermek zorunda kaldım Erdal almış iyi bir performans sergilerse çok üzülürüm..

Bir soğukluk mu var Veysel?

Ne gibi soğukluk? :S Yok sadece çok istiyordum o adamı öyle alamayınca üzülürüm yani senle alakalı değil :)

Kemba Walker-John Salmons-Evan Turner-Kenneth Faried-Amir Johnson beşlisinin 12-2 serbest atış atması 25 yılda bir rastlanacak bir olay herhalde.

1-2 hafta iyi gittik ya hemen su koyverdi adamlar yine. Mullens sakatlandı 1 ay yokmuş, Noah`ın 1 maçı iptal kardan, Wade 1 maç ceza aldı, Rubio sakat oynamadı, Cousins de kadro dışıydı. Son güne ufakta olsa 5-4 kazanma ihtimalim var yinede, olmadı 5-4 kaybedeceğiz. Ee fena değil yine. :)

Eric Gordon da dondu hemde bekledigimden iyi dondu. Bir tek Wall kaldi o da ocak ayinda donecek. Tamam play-off olmayacak belki ama o serilerin rovanslari icin tam konsantreyim :)

Sühan abiyi de 6-3 geçerek galibiyet serime başlamış bulunuyorum :P Neden Los Angeles Clippers etkisi yaratmayayım ki :)

Millsap ve Marc Gasol için iyi tekliflere açığım :) 2'sini birden isteyen olursa tekliflerinizden biri uzun olsun tabi.

Teklifler gelirken benden Terry ya da Richardson'u da koyun o pakete :)

Wade gibi bir adam 3/10 serbest atış atar mı Turan Abi görünce çıldırır herhaled :) Bende de D.Williams çıldırtıyor 8 sayı 1 asist yaptı 4 topçalması var ama 1 asist nedir Deron sın sen kendine gel.. Erdal'ın laneti fenaymış.. Bide Vucevic başımıza çıktı :) 20 sayı 29 ribaunt yaptı.. Haftalık değil bu gece ki istatisliği ve benim rakibimde.. 3 top çalması 2 bloğu 2 asisti var ve top kaybı yok.. Helal valla..

Wade sakatlanmasın da yeter bana, valla kızmam şu yüzdesine filan. :) Noah daha feciymiş dün; 2 sayı 4 ribaund. Yavaş yavaş tırmanıyorum dipten, hiç acelem yok. :D

Bu hafta nasıl bir fikstür var ya, rakibimin benden 8 maç fazlası var.

Veysel şu an 7-2 önde ama arada çok fark yok. Değişik bir son da olabilir. Haftanın en dkkat çekici performansı Tanju'nun takımından geliyor. Artık sakatlıkların etkisi mi bilmiyorum ama efsanevi bir hafta :)

Not: Marc Gasol'un iyi günleri bunlar. Bana vermedin ya o adamı daha da oynamaz.

Abi çok iyi bir hafta geçiriyorum özellikle dün gece çok iyiydi senin şansızlığın sende iyi bir haftadasın.. Dün baktım da bir çok rakiple yapsaydım 9-0 öndeydim şu an :) Ama daha şansız bir eşleşme varsa oda Erdalların eşleşmesi iki takımda çok iyi haftada ve çok yakınlar birbirlerine çok güzel seri oluyor dün gece onların serisini takip ettim resmen :)

Erdal sezon başından beri patlamasını beklediğim tek oyuncu vardı, o da Copeland. 2-3 maç potansiyeline yakın oynadı ama oynatmazlar diye güvenemedim, Amare de dönüyor sanırım. Eğer zaman verirler de coşarsa yıkılırım :)

Geri