Tanju Çiçek
Kayıtlı Üye
Takım baya formdaydı ama Leonard sakatlandı şimdi de, uzun süreli olmaz umarım.
İtiraf ediyorum bir ara Kevin Duranti takaslamayı düşündüm) Ne atıyor yahuu durmuyor durmasın aman Nazar değmesin . Wade de 8 maçta 6 maç kaçırmış olacak bu gece de oynamayarak. Sakatlığı da yok diyorlar dinlenme diyorlar umut veriyorlar adama ne dinlenmeymiş arkadaş. Bledsoe da 4-6 hafta demişlerdi açıklama gelmiş bu sezon oynucakmış ama zamanla olabildiğince yavaş ilerliyormuş sakatlığı bakalım 2 hafta geçti 4 5 hafta daha beklerim en azından.
İtiraf ediyorum bir ara Kevin Duranti takaslamayı düşündüm) Ne atıyor yahuu durmuyor durmasın aman Nazar değmesin.
Birader biz seni hiç sevmiyoruz biliyorsun değil mi bunu ? Böyle herkesi 6-3 , 7-2 yenmeler filan ? İnsan renkdaşını hiç 7-2 yener mi ? Yen ama 5-4 yen. Baktın çok iyisin ; çek oynayan oyuncunu benche oynamasın. Valla senin takım Halis Karataş'ın altındaki at gibi kırbaçsız gidiyo. Benim Deron Williams'ı bi dövmediğim kaldı. Yapma lütfen gel 2 hafta sonraki seride 5-4 anlaşalım senle. Hiç yorulmasın çocuklar.
Westbrook yok diye öyle o biraz. Westbrook dönünce 40'lı sayılardan 30'lara düşer sayı ortalaması. Çok kötü olacak 30 sayı ortalaması senin için ama.![]()
Anlaştık biraderO yuzden Bledsoe aldım zatenValla haklısın 2 hafta çok kötüydü onlarda da yenildim zaten diğer haftalar ama deli dolu gidiyor takım da hatırladığım kadarıyla Play-Off larda daha ligi birinci bitiren şampiyon olamadı
Bledsoe dönmemişken 5-4 kabulumdur bu arada
![]()
Valla ben de şaşırdım nasıl bana geldi diye. Su zamana kadar Frye, Henson, Chandler vs. hep başkasına kaptirdim oyun bu halime acidi galiba![]()