Acilen gönderilmeli zaten taraftar sezon basinda bile istemiyordu bundan sonra zoraki birliktelik iki tarafada fayda saglamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Erdal hocam son top için haklısın faul kimsenin içine sinmedi. Ancak maç boyunca koç ezikliginden hakemler ezip geçti Galatasaray'ı. Bjk yada fb koçu kenardayken kesinlikle rakibe bu kadar kolay fauller çalınma. Tabikide buda koç kaybakli ağırlığı yok.Ancak hakem yardımıyla maç kazanabilen bu kişinin Galatasaray'dan kovulması için gereken her türlü çaba sarf edilmeli. Galatasaraylıların %99'unun kendisinden utandığı ve iğrendiği açıkken takımda tutulması takımımıza ihanettir.
Rüyamda bile görsem artık buna inanmam, nasıl olsa torpili var, der uyanırım.Rüyamda İstifa ediyordu ...
Tez zamanda gerçeklemeşesi dileği ile istifa etmezde .
Berk, kardeşim ciddimisin? yoksa ironimi yapıyorsun diye düşünüyorum amaBence Turkiyenin en iyi coachu, hiçbirimiz anlamıyoruz bu işten ben onun farkına vardım yoksa neden Turkiyenin en buyuk kulübünde hocalık yapmasına izin verilsin ki...
Renkdaş,sezonu kurtarmak adına bir coach bulunur bulunurda; inan buldukları hoca ya bu stajyer ayarında olur yada yakuptan daha gayretli, iyi niyetli bir coach olur. amma velakin ona bırakılan enkaz düşünülmez elinde sihirli değnek varmış gibi davranılıp gayretli, iyi niyetli, olması suç kabul edilir onada yol verilir mutlaka.çünkü burda başarılı olmak değil günü kurtarmak salla başı al maaşı mottosu hakimdir.Yerine kim gelir?
Basketbol aklı bizim camiada olumlu bir konumda olmadığı için gerek coach, gerek yabancı, ve yerli oyuncu transferleri maalesef bırakın Bahçeşehiri bir merkezefendi, bir Manisa basket kadar olamıyor. ve hem Avrupa'da hemde ligimizde alabora olma yolunda ilerliyoruz maalesef.Zamanında Koray Mincinozlu ,Halil Üner, Murat Özyer, Cem Akdağ , Okan Çevik gibi rezil dönemleri tribünden seyreden biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu stajyer koç dibin de dibi, bir an önce istifa edip gitsin, sonra kim gelirse gelsin ondan iyidir. Sokakta çakmak satan bir adam bile gelip takım kursa bundan faydalı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.