Eurocup favorisi olarak görülüyoruz ama bu savunmayla mümkün değil.. Her maç 80 - 90 sayı yiyen takım izlemek istemiyorum!
Dacka'nin bu yıl kadrosuna imreniyorum. Bu yıl son derece kaliteli ve marka yabancilar secmisken buna 8 kisilik harika bir yerli kadrosu eşlik ediyor . Serhat cetin , oguz savas , samet geyik , mehmet yagmur , semih erden , ender arslan , dudley ve bu macta ciddi katkı veren genc oyunculari dogus ozdemiroglu ..
Birde bizim yerlilerimize bakalim . Göksenin , sinan , izzet ,ege , şafak .
Dün kasmadan 31 sayi atan Mccollum bugun piyasada yok . İstikrarsiz oyuncu.
Mc ile olacak iş değil gibi.
Öncelikle uslubumuza dikkat etmemiz gerekiyor . Olumlu yada olumsuz burda düsüncelerimizi aktariyoruz . Her önüne gelen burda birbirine 'ahkam ' keserse burda düsüncelerimizi aktaramayiz. Daha 'dikkatli' yorum yapmaya davet ediyorum seni . Aksi taktirde site adminlerinin gerekeni yapacagini düsünüyorum . Konumuza gelirsek üst üste maclarin oynanmasi bir mazeret degil .. Bir cok takim hazirlik döneminde üst üste maclar oynuyor . Mac collum cok skorer bir oyuncu olmasinin yaninda ' size ' olarak zayif bir oyuncu . Hal böyleyken hücumda bir 'ortalama ' tutturmasi gerekiyor .. Yoksa görüldügü gibi sırıtıyor . Bu mactada yine son ceyrek oynamak aklina geldi .. 3 ceyrek ortada yoktu.robotmu bu adamlar ya ne çok biliyorsun sen? kendin diyorsun dün diye daha üzerinden 24 saat geçmeden yine maç yapıyor adamlar.
takım birbirine daha %30 bile alışmış değil çoğu pozisyonda birbirlerine bakıyolar. bilgisayar oyunu değil bu oynanan.
misal geçen gün efeste aekdan 30 sayı fark yedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.