Murat Begen
Kayıtlı Üye
Stad kapasitesi için bir ara kale arkası koltuklar kaldırılıp o şekilde arttırılacaktı ama sonra federasyon onay vermedi galiba.Stad kapasitesi arttirilamiyor su anda arkadaslar, localarda arttırım yapilacak...
Stad kapasitesi için bir ara kale arkası koltuklar kaldırılıp o şekilde arttırılacaktı ama sonra federasyon onay vermedi galiba.Stad kapasitesi arttirilamiyor su anda arkadaslar, localarda arttırım yapilacak...
Fiziğini çok iyi kullanıyor.İkili mücadelelerde onu yenmek zor geçiş oyununda hızlı pasları etkili ayrıca pres ve savunma konusunda gayet iyi fakat skor katkısı sınırlı benim görüşlerim böyle.Burnley'den Ugochukwu ile anlaşmışız kiralık olarak sanırım. Oyuncu hakkında bilgisi olan, izleyen varsa eğer bizi de bilgilendirirse seviniriz.
Benim anladığım oyuncu savaşçı bir 6 numara. Fakat o mevkide Torreira varken Lemina ile uzatılıp üstüne Nhaga da olunca nasıl olacak bilemedim.
Ki Okan Buruk ilk 11'den çok zor vazgeçiyor. Sürekli aynı adamları formsuz da olsa 11'de tutan bir mantalitesi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.