2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Lesley Fransa u21'e çağrılmış ama burada yedek kulübesinde çürüyor.
Sane'yi Almanlar bile istemiyor. Klopp davet göndermemiş ama bizde 50 maça yakın oynamasına rağmen hala umutla bekleniyor.
Atlet, genç , yetenekli stoper alındı , daha sahaya ayağını bile basmadı. Kenarda çürüyecek. Yerine miadı dolmuş Abdülkerim oynuyor.
30 milyona Batrakov alındı ama kanat oyuncusu Yunus oraya atılıyor.
10-12 milyona yedek santrafor alındı ama futbol fukarası Barış'ı denedi. :D Tepkiler gelince korktu, iyi de oynayınca Deniz'e döndü.

Anlamıyorum psikolojik problemleri mi var. Kimi aldırsa yedek kulübesine hapsediyor. 10 tane yeni adam da alınsa biz niye hala 2023-2024 kadrosuyla devam ediyoruz kafayı yiyeceğim.

Sıcağı sıcağına duygusal bir paylaşım yapmamak ve maçı tekrar seyredip yorum yapmak için bekledim. Öncelikle rakibe hiç saygı duymadan hazırlanmışız. İlk golün başka bir izahı yok. Salah rakibin hiç kimsenin tanımadığı oyuncusu olsa gözden kaçmış diyebilirsin. Ancak bu gol öncelikle Salah'a yapılan saygısızlığa bir cevap. Bu kibir geçen seneden beri büyüyerek devam ediyor. Gelinen nokta ;Salah kim ki, ona önlem alalım noktası. Hocanın formsuzluğunu, saha kenarındaki fevri davranışlarını ve ne yazık ķi sevimli karakterden, burnundan kıl aldırmayan kibirli karaktere dönüşümünü izlemek üzücü. Geçen hafta yazmıştım. Dünya da hiçbir teknik direktör kazandıkları maç sonunda ilk defa oynayan hatta iyide oynayan santraforunu kutlamak varken, Osimhen olsa 3-4 gol atardı demez. Bu eşyanın doğasına aykırı. Bu sorun arkadaşlar. Bu kişilik sorunu. Gelelim işin teknik taktiğine. Açık açık yazalım. Çok zayıf bir orta sahamız var. Yunus 10 numara değil. 30 milyon euro verdiğimiz oyuncu oynamıyor, Yunus oynuyor. Galatasaray 30 milyon euroya Yunus'u transfer eder mi? Eğer Yunus oynayacaksa bu çocuğa niye 30 milyon verildi? Rezalet bir transfer sezonunun sonunda takımın geçen sezondan gelen bütün zaafları devam ediyor. Sağ bekimiz yok. Orta sahamız yumuşak karnımız. Sol stoper diye alınan oyuncu ortada yok. İlkay gibi 5 milyon alan ve İstanbul tatili yapan bir oyuncumuz var. Lemina ve Singo gibi müzmin sakat oyuncularımız var. Nhaga gibi niye oynatılmadığı bilinmeyen, oynatılmayacaksa gelişsin diye kiralanmayan bir oyuncumuz var. 18 maç oynarsa 30 milyon verip transfer edeceğin ama transfer etmek istemediğin bir oyuncumuz var. Gamsızlar kralı Sane isimli bir oyuncumuz var. En iyi oynadığı bölge sağ açık olan ama o bölge dışında her yerde oynayan Barış isimli bir oyuncumuz var. Çok kuvvetli bir takımımız olduğunu zanneden futboldan bihaber yönetim kurulumuz var. Ve en sonunda yönetim içinde kaleminin kırılması gerektiğini düşünen önemli sayıda insanin olduğu teknik direktörümuz var. Ki teknik direktörümüz kimsenin onu görevden almasına gerek olmadan kendi kendini imha etmeye çalışıyor. Durum bu. Salah'ın dün gece attığı ilk gol, Galatasaray'da futbol organizasyonunun mental olarak yıkımda olduğunu gösteriyor.

Geri